Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona

18. 05. 2016 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se potkají a utkají tři muži a dvě ženy, které si už od počátku nejsou sympatické. Nesešla se soudržná parta, každý hraje za sebe. Celý týden se bude hledat ten největší taktik a nakonec se také najde! A pro soutěžící to bude překvapení, skoro šok. Dokonce i pro prvního hostitele Tomáše, který přiznává, že přišel hrát. Ten při šmejdění s nevšední pečlivostí zkoumá zásuvky a útroby skříněk, konstrukce lůžek a postelí, asi ho zajímá kvalita spánku soupeřů.

Ve finále nás čeká další šok. Naštvaný student Michal naplive soupeřům do jídla a nedá jim slíbené pití, protože „je to pro ně škoda“. Co ještě nás na jihu čeká? Dva bytu v provensálském stylu, dvě sýrové rolády, tři vývary, určitě bude s čím porovnávat – a kreativní zábava u stolů. Úkolem týdne budou cmundy, placky, škubánky, prostě jídla z brambor, samé jihočeské kulinářské stálice. Naplival Michal do talíře těm správným lidem? Dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona: 


Prostřeno – 18.5. 2016 – IlonaVe středu 18.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Ilona (43). Maminka a také už babička Ilona připomene svůj tklivý osud. Její byt v Plané nad Lužnicí, který je hodně holý, poznáme, ale přesuneme se do romantického bytečku její nejlepší kamarádky, který dost připomíná Tomášovo sídlo. Ten dokonce zkonstatuje, že „přijeli z ghetta do pohádky“. Ilona je zkušená kuchařka, ale protože něco nedotáhne, překombinuje a naopak něco si ulehčí, soupeře nenadchne.

Předkrm, zapékané žampiony se šunkou a sýrem, je v pořadu Prostřeno s datem 18.5. 2016 dobrý, ale houby mohly být čerstvější, konstatují soupeři. Ilona je z vaření v cizím bytě trochu nervózní a na chvíli se vyleká, protože neumí nastartovat moderní dotykový sporák. Snad ji to moc nezdrží… Srovnání s Tomášovým vývarem dopadne téměř nerozhodně, protože obě polévky jsou „stejně bez chuti“.

Tomáše v pořadu Prostřeno s datem 18.5. 2016 zaujmou malé a pravidelné kostičky zeleniny a pak zjistí, že v polévce plave mražená zelenina. Pochvaly se Ilona také nedočká za lečo ze sklenice, na němž se dělá její trochu překombinovaný hlavní chod - zapečené vepřové kotlety v těstíčku na zelenině. Ilona ale vnímá svůj večer jako zatím nejlepší z celého týdne.

Pro ostatní je to však přes její kulinářské schopnosti spíš zklamání, hostitelka ve středu nepřesvědčí ani moučníkem a úkolem týdne – prý skoro nepoživatelně tvrdými bramborovými plackami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ilona,
ve středu 18.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona:

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles