8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona

18. 05. 2016 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se potkají a utkají tři muži a dvě ženy, které si už od počátku nejsou sympatické. Nesešla se soudržná parta, každý hraje za sebe. Celý týden se bude hledat ten největší taktik a nakonec se také najde! A pro soutěžící to bude překvapení, skoro šok. Dokonce i pro prvního hostitele Tomáše, který přiznává, že přišel hrát. Ten při šmejdění s nevšední pečlivostí zkoumá zásuvky a útroby skříněk, konstrukce lůžek a postelí, asi ho zajímá kvalita spánku soupeřů.

Ve finále nás čeká další šok. Naštvaný student Michal naplive soupeřům do jídla a nedá jim slíbené pití, protože „je to pro ně škoda“. Co ještě nás na jihu čeká? Dva bytu v provensálském stylu, dvě sýrové rolády, tři vývary, určitě bude s čím porovnávat – a kreativní zábava u stolů. Úkolem týdne budou cmundy, placky, škubánky, prostě jídla z brambor, samé jihočeské kulinářské stálice. Naplival Michal do talíře těm správným lidem? Dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona: 


Prostřeno – 18.5. 2016 – IlonaVe středu 18.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Ilona (43). Maminka a také už babička Ilona připomene svůj tklivý osud. Její byt v Plané nad Lužnicí, který je hodně holý, poznáme, ale přesuneme se do romantického bytečku její nejlepší kamarádky, který dost připomíná Tomášovo sídlo. Ten dokonce zkonstatuje, že „přijeli z ghetta do pohádky“. Ilona je zkušená kuchařka, ale protože něco nedotáhne, překombinuje a naopak něco si ulehčí, soupeře nenadchne.

Předkrm, zapékané žampiony se šunkou a sýrem, je v pořadu Prostřeno s datem 18.5. 2016 dobrý, ale houby mohly být čerstvější, konstatují soupeři. Ilona je z vaření v cizím bytě trochu nervózní a na chvíli se vyleká, protože neumí nastartovat moderní dotykový sporák. Snad ji to moc nezdrží… Srovnání s Tomášovým vývarem dopadne téměř nerozhodně, protože obě polévky jsou „stejně bez chuti“.

Tomáše v pořadu Prostřeno s datem 18.5. 2016 zaujmou malé a pravidelné kostičky zeleniny a pak zjistí, že v polévce plave mražená zelenina. Pochvaly se Ilona také nedočká za lečo ze sklenice, na němž se dělá její trochu překombinovaný hlavní chod - zapečené vepřové kotlety v těstíčku na zelenině. Ilona ale vnímá svůj večer jako zatím nejlepší z celého týdne.

Pro ostatní je to však přes její kulinářské schopnosti spíš zklamání, hostitelka ve středu nepřesvědčí ani moučníkem a úkolem týdne – prý skoro nepoživatelně tvrdými bramborovými plackami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ilona,
ve středu 18.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona:

Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
Prostřeno – 18.5. 2016 – Ilona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !