8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan

18. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! s mladými hostiteli proběhne v Libereckém kraji. Hlavní šedesátitisícovou výhru si na severovýchodě Čech budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. A čeká je opravdu náročný úkol týdne nejen na čas, ale i na kuchařskou zkušenost – domácí chléb. Jak si s tím hostitelé poradí? Pojedou domácí pekárny naplno a budou se v nich mísit a péct již koupené chlebové směsi? Ano, i ne. Na Liberecku to bude tentokrát hodně o taktice - dva pánové se totiž rozhodli, že budou body šetřit.

Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan:


Prostřeno – 18.4. 2018 – JanVe středu 18.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno stydlivý Jan (25). Referent Jan bydlí se svým bratrem, ale dámy se chvíli domnívají, že je snad gay. A nebojí se zeptat, proto se dozvědí, jak se věci v Honzově bydlení i orientaci vlastně mají. Odborný referent prostě momentálně nemá holku a třeba si ji prostřednictvím pořadu najde? Vždyť vařit umí dobře a v jídle se vyzná. Něco mu pokazí nervozita, na něčem by to chtělo ještě trochu zapracovat, ale jinak všechna čest.

Mladý hostitel nešetřil na surovinách, investoval do čerstvého lososa a kupovaného králíka. Honzovi se při vaření třesou ruce a ošklivě se řízne, dokonce tak, že se mu rána rozkrvácí i druhý den a uprostřed týdne zašpiní zčásti i příbory a nádobí. Přesto zvládne dokončit špenátový krém, který by byl lepší asi jemnější. Dobře dopadne pečené králičí stehno na kořenové zelenině, podávané s bramborovými špalíčky a kedlubnovým zelím. To dopadne nejhůře, prý je nahořklé, ale králík je šťavnatý a opečené špalíčky se k jídlu dobře hodí.

Hostitel se pustí i do pečeného moučníku, i když se klepe, že mu cheesecake dobře neztuhne – ale vyjde to! Tahle mladá mlsná parta umí název dezertu vyslovit a také ví, jak má cheesecake chutnat. Přesto se bude u stolu docela kritizovat. Ustojí Honza kritické hlasy? Odhalí už někdo oba taktiky? A co legrační zábava s těstovinovou písmenkovou abecedou? Pobaví mladé a neklidné?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve středu 18.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan:

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles