Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie

17. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 17.11. 2017 – LucieProstřeno – 17.11. 2017 – Lucie:


V pátek 17.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno kadeřnice a maminka Lucie (38). „Očekávám trošku nervozity podle toho, kdo se sejde u stolu,“ říká před natáčením kadeřnice na mateřské dovolené, „ale opravdu se těším.“ Její obavy se potvrdí, protože to, co se dozví na úplném konci týdne nejen jí vyrazí dech. A podle toho se odvíjí i celá páteční večeře. Lucie je šikovná kuchařka, hostitelka i paní domu, kde pečuje s láskou o svoji zahradu.

V nejpříjemnějším bydlení týdne by mohlo proběhnout důstojné finále téhle středočeské party a taky to tak chvíli vypadá. „Uzený losos s křenovou pastou a rajčatovým toustem“ je chutný předkrm, ale Iveta se tváří, že se uzeného lososa skoro až štítí. Další hovězí vývar je určitě jeden z těch lepších vývarů týdne, navíc jsou v něm prý opravdu dobré domácí nudle. Jenže Iveta nejí hovězí! To bohužel platí i u hlavního chodu, hovězího na víně, tentokrát má řeči i Bára, ale jinak zůstanou talíře prázdné.

A určitě ne poprvé v životě peče hostitelka svůj poslední chod - brownies jsou takové, jaké mají být, čokoládové a uvnitř tekuté, jenže „Iveta nesnáší kakao“. Přestože je jasné, jaká hra se tady hraje, Lucie se drží, hosty čeká ještě zajímavá zábava. Další projížďka – tentokrát na motorkách! Kdo se bojí a kdo si to užije? A co všechno se ve finále Lucie dozví? Co zjistí, že jí z toho spadne brada?
Dívejte se na Prostřeno! od začátku do konce. Diváci mají navíc šanci napravit velkou nespravedlnost! A k tomu i možnost sami za své bodování vyhrát pět tisíc korun!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
v pátek 17.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie:

Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie
Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie
Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie
Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie
Prostřeno – 17.11. 2017 – Lucie
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles