Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš

7. 11. 2017 | Poslední díl
Prostírat se bude opět v našem hlavním městě. V Praze se u stolu setká poměrně mladá parta, která se bude snažit nejen o hlavní výhru 60 tisíc od soupeřů, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti svými hlasy každý den rozhodují, jak jim je ten-který hostitel sympatický a který nakonec od nich kromě finanční odměny získá i řád Zlaté vařečky.

Prahu budou tentokrát reprezentovat dva muži, docela fešáci, které dělí generace. A tři ženy - sebevědomá Slovenka Dana, rošťácká sexy servírka Helena a nejmladší Dorota, která je naopak spíš decentní a uzavřená. Oba pánové překvapí svým bydlením, diváci si přijdou na své. Uvidí ateliér zcestovalého fotografa a mládenecké doupě, kde žije desítka mladých mužů!

Prostřeno - 7.11. 2017 - TomášMožná už tušíte, jak to tam asi vypadá! Prostřeno! je sice tak trochu i o bydlení, ale hlavně především o jídle. Jídelníčky jsou tentokrát pestré i cizokrajné. A jaký úkol týdne na soutěžící čeká? Kdysi se na ně stály fronty, ale dnes je jich všude spousta.

Neměl by být proto žádný problém vyrobit z nich úkol týdne - zadání zní banány. Nebo to problém bude? Kdo to v Praze vyhraje? Uvidíte v dalším premiérovém Prostřeno!

Prostřeno – 7.11. 2017 – Tomáš:


V úterý 7.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno světácký fotograf Tomáš (54). I když je Tomáš nejstarším účastníkem soutěže, působí mladším dojmem a je to zajímavý hostitel. Se svojí profesí fotografa procestoval celý svět, vyrůstal v Amsterodamu, pobýval v Paříži a fotil i na vládních výpravách. Nyní žije v bytě a zároveň ateliéru na Jarově.

Má jistě co vyprávět, co se týče zájmů je trochu podivín, doma má plynové masky, helmy, malé rakety a podle holek leží na těchto artefaktech i hodně prachu. Jaký kuchař bude dvojnásobný rozvedený otec? Přestože si Tomáš svoje vaření nijak zvlášť nekomplikuje, hostům u něj chutná, předvede vyrovnaný výkon a také své soupeře dobře pobaví, alkoholem nešetří. Jeho menu je také trochu světácké, i když začne dobrotou, jakou si může docela snadno udělat každý doma.

Jde o plněný vydlabaný hermelín, který se musí trochu uležet – pokud to ovšem vydržíme. Hermelín má skoro každý rád, ale s polévkou hostitel trochu zariskoval. Studený pórkový krém vzbudí u soupeřů trochu obavy, přece jen nejsme na podobný typ polévek zvyklí. Nakonec je ale prý tak lahodný, že někteří hosté si dokonce přidají.

Úterní hlavní chod míří do Asie, Tomáš má - na rozdíl od Danky – pikantní a pálivá jídla rád. I když tentokrát se krotí a jídlo zmírní i lahodná chuť rýže basmati. Osvěžující je sladká tečka - ovocný dezert zapečené broskve. A čím Tomáš mile překvapí? Vyrobil si vlastní hru s vlastními pravidly – a to se cení, stejně jako to, že nezapomněl ani na úkol týdne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
v úterý 7.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš:

Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš
Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš
Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš
Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš
Prostřeno - 7.11. 2017 - Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek