Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta

15. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 15.11. 2017 – IvetaProstřeno – 15.11. 2017 – Iveta:


Ve středu 15.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Iveta (31). Půvabná kalkulantka Iveta, maminka osmileté dcery, se netají tím, že potřebuje splatit své dluhy. U ostatních se Iveta často tváří, že jí nic nechutná, a případné soupeře si pěkně hlídá. Pravda ale je, že má štěstěnu na své straně. Je to příjemná a pozorná hostitelka, která si vše dobře rozmyslela, vsadila na prověřené chutě a neriskovala s příliš složitým menu s bůhvíjak náročnou přípravou.

Ale zase večeři neodflákla. Na úvod je sýrová roláda, která stihla ztuhnout, a kromě sýra obsahuje jen šunku a pomazánkové máslo. Banketky domácí nejsou, ale zdá se, že to nikomu až tak moc nevadí. Dýňová polévka je pro někoho premiéra a chutná i Jardovi, který se jí trochu bál.

Krém je právě tak akorát hustý a okořeněný muškátem a ozdobený semínky. Hlavní chod obsahuje hned tři řízky z krůtího masa a dvou druhů vepřového, a protože je toho opravdu hodně, Iveta se rozhodla pro odlehčenou verzi salátu, který kromě brambor obsahuje ještě jarní cibulku, ředkvičky, okurku, jistě je možné podobnou přílohu variovat.

A hostitelka nic nepokazí ani svým dezertem, cheesecake s kanadskými borůvkami také všichni pochválí. Iveta má ze svého výkonu dobrou náladu, i když její zábava – hra s metáním šlehačky – třeba pro Lucii zase až tak velká legrace není…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iveta,
ve středu 15.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta:

Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
Prostřeno – 15.11. 2017 – Iveta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle