Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav

16. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 16.11. 2017 – JaroslavProstřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav:


Ve čtvrtek 16.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno řidič Jaroslav (22). Jako „hodný, milý a tolerantní“ sám sebe popíše čtvrtý hostitel a jediný muž týdne Jaroslav. Je to ještě mladík a navzdory řečenému asi občas i velký „pruďas“. Nelze si nevšimnout jeho fleků na krku a dámy zajímá, od čeho je hostitel má.

Ten se netají tím, že si občas v hospůdce rád přihne a pak se nezná. Jarda se někdy popere a toto je pozůstatek z bitek. Ale také jsou to prý důkazy lásky od jeho přítelkyně, kterou miluje. Dokonce tak, že ji v závěru večera požádá o ruku! Už má připravený prstýnek. Právě kvůli chystané svatbě by chtěl vyhrát. A jak dopadne jeho vaření? I do toho jde hostitel po hlavě, prý všechny pokrmy připravuje poprvé, ale ve vaření se, zdá se, docela vyzná.

Jarda přísahá na moderní českou gastronomii, kam zařadí dokonce i svůj předkrm, italské caprese. Hostitel má s předkrmem docela úspěch, pak už je to ale horší. Druhý bramborový krém nechutná všem, nejen Ivetě. Prý je to polévka pro batolata, která připomíná řídkou bramborovou kaši – prostě propadák. A ani další pyré nedopadne dobře.

Hrachové pyré je přílohou k opečenému filé z lososa a glazované zelenině, to ujde, ale pyré vzniklo omylem ze sterilovaného hrášku a dámám nechutná. Zaujme poslední „koláč ze zeleného čaje“, ovšem nejatraktivnější součástí čtvrtého večera je drsná automobilová zábava, a nakonec něco romantiky - Jaroslav dá zásnubní prstýnek své partnerce a požádá přítelkyni o ruku. Řekne mu ano? A proč a za co se Jaroslavovi omluví Květa?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav,
ve čtvrtek 16.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav:

Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav
Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav
Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav
Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav
Prostřeno – 16.11. 2017 – Jaroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !