8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš

16. 05. 2016 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se potkají a utkají tři muži a dvě ženy, které si už od počátku nejsou sympatické. Nesešla se soudržná parta, každý hraje za sebe. Celý týden se bude hledat ten největší taktik a nakonec se také najde! A pro soutěžící to bude překvapení, skoro šok. Dokonce i pro prvního hostitele Tomáše, který přiznává, že přišel hrát. Ten při šmejdění s nevšední pečlivostí zkoumá zásuvky a útroby skříněk, konstrukce lůžek a postelí, asi ho zajímá kvalita spánku soupeřů.

Ve finále nás čeká další šok. Naštvaný student Michal naplive soupeřům do jídla a nedá jim slíbené pití, protože „je to pro ně škoda“. Co ještě nás na jihu čeká? Dva bytu v provensálském stylu, dvě sýrové rolády, tři vývary, určitě bude s čím porovnávat – a kreativní zábava u stolů. Úkolem týdne budou cmundy, placky, škubánky, prostě jídla z brambor, samé jihočeské kulinářské stálice. Naplival Michal do talíře těm správným lidem? Dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš: 


Prostřeno – 16.5. 2016 – TomášV pondělí 16.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno suverén Tomáš (41). První hostitel, servisní technik Tomáš, návštěvu pozve do romantického království ve stylu Provence, na kterém má zásluhu především jeho přítelkyně. Tak trochu se k potetovanému a ostře působícímu chlapíkovi pohádkové prostředí kolem nehodí, je to zajímavý kontrast.

Poněkud nervózní Tomáš patrně není moc zkušený kuchař, i když svoji večeři v pořadu Prostřeno s datem 16.5. 2016 zvládne. „Zjistil jsem, že soutěžící budou soutěžit,“ uvědomí si po prvních kritických komentářích a uznává, že je to OK. Sám je hráč a míní hrát. V předkrmu je málo pomazánky a pečivo není domácí. Nejmladšímu z mužů - Michalovi v „KOKO vývaru“ chybí petrželka, Tomáš mu pro ni zajde, je to jen opomenutí.

Hlavní chod - závitek z krůty s vařeným bramborem v pořadu Prostřeno s datem 16.5. 2016 většině chutnal, ale nejmladší Miroslava vypadá, že bude velká kritička - tu tedy nezaujal. Kreslení chňapek je krotkou zábavou opět spíš ve stylu hostitelovy partnerky, od Tomáše všichni čekali něco akčnějšího.

Dezert, který je napsaný pozpátku, je pro někoho zatím nejlepším chodem startovací večeře, jejíž atmosféra je spíš vlažná, ale soupeřivá. O Jihočeších se toho zatím moc nedovíme…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
v pondělí 16.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš:

Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
Prostřeno – 16.5. 2016 – Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !