Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 5.12. 2013 – Josef Mladý

5. 12. 2013 | Poslední díl
Ve druhé dvojnásobné porci VIP vaření se ve čtvrtek 5.12. 2013 od 20.15 budou na Primě kolem plotny otáčet dva komici, kteří tvořili tvůrčí zábavný tandem: Josef Mladý a Josef Alois Náhlovský.

VIP Prostřeno – 5.12. 2013 – Josef Mladý:


Josef Mladý v pořadu VIP Prostřeno s datem 5.12. 2013 pozve své kolegy do útulné vršovické Besedy, kde je kuchyňka a kde je zvyklý se scházet s různými lidmi a přáteli. Tady to má rád, protože je tu velký kulatý stůl, kde ani není potřeba ubrus, a pánové se tudíž nemusí tolik žinýrovat.

VIP Prostřeno 5.12. 2013 – Josef MladýVenku je počasí, že by psa nevyhnal, domeček je to malinký a nenápadný, tak to snad po hodině čekání a hledání najde i mrznoucí kolega Pepa Náhlovský. Ten zná prvního kuchaře ze všech nejlépe, přesto netuší, co ve čtvrtek všechny komiky u stolu čeká. „Celkem se obávám,“ říká Pepa Náhlovský. „Dřív vařil dobře, ale on se taky dobře oženil a má výbornou manželku-kuchařku, tak kuchyni záhy opustil.“

Jenže Josef Mladý také od své ženy leccos odkoukal a připravil si do pořadu VIP Prostřeno s datem 5.12. 2013  zajímavé menu a recepty: plněný hermelín, květákový krém s rokfórem, baskické kuře a palačinky s mascarpone. Je jasné, že něco bude ostřejší, kořeněnější. Nad dezertem Náhlovský nevěřícně vytřeští oči: „Je to možný? Vždyť on ani neví, co to mascarpone je!“ Ve skutečnosti to ale v pořadu VIP Prostřeno s datem 5.12. 2013 neví Miloš Knor.

Pohodový kuchař Josef Mladý si myslí, že stres do kuchyně nepatří. Jídlo musí být barevné, užívá si, když opéká porce kuřete, španělskou klobásku a papriku na baskické kuře. Skeptik a odpůrce aromatických chutí a receptů Náhlovský se v pořadu VIP Prostřeno s datem 5.12. 2013 netěší ani na předkrm a polévku. „Hermelín? Rokfór? Spíš čekám ty syrečky,“ sýčkuje. Plněný vylepšený hermelín ale návštěvu potěší. Podle Miloše Knora přišlo do hlavního chodu „všechno, co Josef Mladý našel doma“.

Je to prý praktický recept z jednoho hrnce, v Baskicku šetřili časem, když museli vyrábět bomby. Domácí letecký trenažér od znalce letadel a fanouška létání pěkně v teplíčku pány též potěšil, nakonec i největšího brblala večera Josefa A. Náhlovského, přestože nerad létá. Nejraději by si vzal tu hračičku domů… Bezkonkurenčně nejlepší je prý dezert, palačinky s jahodami. „Trvalo to asi hodinu a půl, ale stálo to za to,“ chválí hosté. Jak to ale udělat jinak, když chceme mít palačinky opravdu teplé a čerstvé, že? To nám prozradí Josef Mladý již ve čtvrtek 5.12. 2013 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další VIP Prostřeno, kde uvaří Josef Mladý,
ve čtvrtek 5.12. 2013 od 20:15 na Primě



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !