Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 26.2. 2013 - Lucie Šilhánová

26. 02. 2013 | Televizní tipy
Moderátorské VIP Prostřeno plné slovních přestřelek, vtípků na hraně i za ní. Ke stolu občas zavítají i celebrity z nejvyšších postů. Jak by také ne, když jedním z kuchařů je imitátor Petr Jablonský, který do pořadu VIP Prostřeno zapojí spoustu slavných a mocných a na chvíli ještě připomene dozvuk prezidentské kampaně.

Že se u jídla nemluví, tentokrát vážně neplatí. Na které moderátory se ještě můžeme těšit? V úterý 26.2. 2013 na Patrika Hezuckého a jeho kolegyni z ranní show Evropy 2 Lucii Šilhánovou. Ve čtvrtek 28.2. 2013 uvaří divákům pořadu VIP Prostřeno důvěrně známý Pavel Cejnar, který v neděli vpodvečer rozjíždí další premiérové díly designové show Jak se staví sen.
Jaký sen uvaří, teprve uvidíme, každopádně je opravdu na co se těšit. Tentokrát si na Prima family prostřeme neformálně, rodinně – občas i s hvězdičkou.

VIP Prostřeno 26.2. 2013 - Lucie ŠilhánováVIP Prostřeno 26.2. 2013 – Lucie Šilhánová:


V úterý 26.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Lucie Šilhánová, která umí báječné telecí. Moderátorka, sportovkyně a srandistka Lucie Šilhánová uvaří ve svém útulném bytečku se střešní terasou. „Předpokládám, že bude mít velkou kuchyni, protože baští ráda a baští hodně,“ myslí si Patrik. Lucie Šilhánová ale nejvíce miluje svoji vanu, kde prý tráví po večerech hodně času.

Petr Jablonský a Patrik Hezucký by si u Lucky po včerejšku rádi dali „něco pořádného“, nejradši českou klasiku. Ve VIP Prostřeno s datem 26.2. 2013 se dočkají italského menu se dvěma předkrmy. Jedním bude caprese obohacené o avokádo, takže barvy italské trikolóry zůstanou zachovány, druhým je luxusní recept  - tataráček z tuňáka.

Nejsem polívkovej typ, na rozdíl od tebe, promiň,“ omlouvá se Lucie Šilhánová ve VIP Prostřeno s datem 26.2. 2013 Petrovi, který hned předvede Bolka Polívku. Jako hlavní chod Lucie uvaří další báječný recept - telecí se žampiony portobello s redukcí z vína, nakonec se hosté mohou těšit na tiramisu à la Lucie.

Na uvítanou poctí kolegy ve VIP Prostřeno pravým šampaňským: „To má u mě první velký plus,“ kladně hodnotí výběr aperitivu Pavel Cejnar. Když Lucka pošle pány do koupelny pěkně si umýt ruce před jídlem, Patrikovi vrtá hlavou, kde na to ty lidi berou?

Lucie Šilhánová nešetřila nejen na vaně s tryskami, ale ani na surovinách. „Já jsem to meníčko udělala tak trochu pro sebe,“ pochutnává si Lucie Šilhánová na svém improvizovaném salátu, stejně jako pánové. Bude mít takový úspěch i druhý předkrm? Na Petra je tuňákový tataráček poněkud kyselý. „Klasický tatarák z hovězího bych asi uvítal víc,“ přizná se na kameru. Zato Pavel, který ho jí poprvé v životě, si prý řekne o recept.

Líbilo se mi, že jsme začali popíjet hned od začátku a podle toho ten večírek taky vypadal,“ ocenil atmosféru, která zavládla ve VIP Prostřeno s datem 26.2. 2013 u kolegyně Patrik. Hlavní chod je naprostá delikatesa, chválí muži svorně měkoučké telecí i opečené brambory.

Nálada jako v rodině, oni se perfektně znají,“ komentuje laškování u stolu imitátor Petr. Kam Lucie Šilhánová odvádí své syté hosty za zábavou? „Protože je Lucka bývalá závodní plavkyně, trochu jsem se bál, že po nás bude chtít, abychom uplavali padesátku,“ děsí se Pavel Cejnar, ale naštěstí se milovník stolního tenisu ocitne před pingpongovým stolem.

Hráli jsme obíhačku, pro Pavla a Lucku ideální zábava.“ Pro Patrika trochu zabíračka, jak přizná. Z Petra se vyklubal sportovní antitalent. Ale ještě je tu sladká tečka na závěr a vtípky vhodné spíš do nočního vysílání. Jenže Lucii od Patrika nic nepřekvapí…

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Lucie Šilhánová
již v úterý 26.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka