Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Miloš Knor

3. 12. 2013 | Poslední díl
Po čase se na obrazovky televize Prima vrací pořad VIP Prostřeno. Ve večerních speciálech se potkají a utkají čtyři známí lidé, aby se pohostili, pobavili sebe i diváky a soutěžili o zájezd k moři. V první dvojnásobné porci VIP vaření se můžeme těšit na ryze mužské vaření čtyř komiků, kteří se většinou snaží rozhýbat naše bránice.

Teď si vezmou na starost i péči o plná bříška. V kuchyni se budou v úterý 3.12. 2013 od 20.15 otáčet Petr Martinák a Miloš Knor, kteří ve čtvrtek předají vařečku Josefu Mladému a Josefu Aloisi Náhlovskému. Nedojde v kuchyni bavičům, hercům a imitátorům humor? Budou šikovní a soutěživí? A jaké recepty nás naučí?

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Miloš KnorVIP Prostřeno - 3.12. 2013 - Miloš Knor:


Ještě v úterý 3.12. 2013 pozve kolegy a diváky VIP Prostřeno do svého domu pyšný hostitel Miloš Knor, věrný Jihočech. Úplně poprvé bude vařit v nové kuchyni ve vysokém lesku. V místním spřáteleném obchodě v Rudolfovicích na předměstí Českých Budějovic si Miloš Knor nechá udělat pořádné obložené mísy.

Co to znamená? Má v úmyslu předstírat, že jde o jeho dílo? Milošovo hovězí hospodské menu včetně receptů je totiž poměrně skromné, i když by mohlo pánům zachutnat. A hostiteli by mělo vrátit náklady s večeří spojené, protože u každého chodu je uvedena i částka, kterou míní Miloš Knor zkasírovat. Prostě jako v hospůdce, pánové…

Nakolik si hostitel Miloš Knor cení své vaření? Je z levného kraje. Za hovězí polévku ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 účtuje devatenáct korun, za hovězí guláš s knedlíkem sedmdesát devět, za hovězí závin s jablky dvacet čtyři. Akční cena meníčka činí 99 Kč.

Je vidět, že se chlapec chodí stravovat do bufetu, ceny jsou velmi mírné,“ konstatuje bývalý pedagog Náhlovský. „Udělal mi radost gulášem,“ těší se do Budějic Josef Mladý.
Dobrý guláš, to je věda. Miloš Knor se ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013  soustředí, aby se maso jen rozsýpalo, myslí totiž ohleduplně „na zuby chudáka Náhlovského“. Pepa zase doufá, že gulášek nebude podle směrnic EU, ale řádně uleželý.

Všechny hosty ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 zaujme hovězí závin s jablky. To je vážně míněný recept, nebo jen další komikův špílec? Těsto sám koupil i pekl. Kde se ale ukrývá to hovězí? A poznají chlapci, že na ně hostitel nastražil „čistě domácí“ chlupatý knedlík z pytlíku? Polévka je silná jako noha. „Jen škoda, že není teplá,“ rýpne si ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013  opět s chutí Náhlovský.

Jak dopadne závěrečná kasírka? Dostane Miloš Knor i nějaké dýško? Možná přijde i kouzelník… A kde se vůbec toulají bohatě obložené mísy? Přijde snad po sladké tečce ještě slaná supertečka?
 
Nenechte si ujít další VIP Prostřeno, kde uvaří Miloš Knor,
v úterý 3.12. 2013 od 20:15 na Primě
 
Čtěte také:

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Petr Martinák

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Petr Martinák


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka