Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Petr Martinák

3. 12. 2013 | Poslední díl
Po čase se na obrazovky televize Prima vrací pořad VIP Prostřeno. Ve večerních speciálech se potkají a utkají čtyři známí lidé, aby se pohostili, pobavili sebe i diváky a soutěžili o zájezd k moři. V první dvojnásobné porci VIP vaření se můžeme těšit na ryze mužské vaření čtyř komiků, kteří se většinou snaží rozhýbat naše bránice.

Teď si vezmou na starost i péči o plná bříška. V kuchyni se budou v úterý 3.12. 2013 od 20.15 otáčet Petr Martinák a Miloš Knor, kteří ve čtvrtek předají vařečku Josefu Mladému a Josefu Aloisi Náhlovskému. Nedojde v kuchyni bavičům, hercům a imitátorům humor? Budou šikovní a soutěživí?

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Petr MartinákVIP Prostřeno - 3.12. 2013 - Petr Martinák:


Jako první uvaří ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 imitátor Petr Martinák. Není žádným tajemstvím, že se mu poslední léta moc nedařilo. Šediny a vrásky mu přibyly kvůli hypotéce a následným dluhům, opustila ho žena, bydlí v penzionu, nacvičuje před zrcadlem a relaxuje u kreslení, které ho baví.

Petr Martinák má rád, když je u stolu veselo. Hostům ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 připravil telecí játra po anglicku s volským okem a toustem, houbovou polévku ze tří druhů hub, medailonky z vepřové panenky v parmazánové omeletě, cuketové šampaňské zelí a speciální recept - „žravé řezy“. Zní to báječně… Bude to stejně dobře chutnat?

Kufry, to je to jediné, co mi zbylo,“ líčí svoji krušnou životní situaci tragikomický bavič Petr Martinák, který je zvyklý, že si musí sám uvařit. Mnohem radši ale peče sladké. Co z menu a receptů Petra Martináka zaujalo ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 kolegy a soupeře? Všechny bez rozdílu „cuketové šampaňské zelí“.

Pepa Náhlovský se považuje přímo za odborníka na kyselé zelí a fantazie pracuje na plné obrátky. „Jak se takové zelí odšpuntuje?“ zajímá Josefa Mladého, který se už třese na moučník. „To si cukrovka užije. Snad mě paní doktorka neslyší,“ utahuje si diabetik sám ze sebe. Také polévka vzbudí ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 spoustu otázek. „Jaký mykolog nás to zve?“ zajímá Miloše Knora. „Houby, to není šálek mého čaje,“ netěší se na směs kozáků, hřibů a žampionů Krušnohorec Náhlovský.

A s čím se zatím ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 potýká Petr Martinák? Přestože žije v hlavním městě, telecí játra nesehnal. „Takových telat tu je, tak kde jsou jejich játra?“ zlobí se zklamaný kuchař Petr Martinák. Pozná někdo rozdíl v receptu, když telecí játra nahradí játry z kuřete? „To se nepozná, když je ta porce takhle malá,“ popichuje kuchaře u stolu Pepa Náhlovský.

Kaňkou první večeře je nedostatek pití a dlouhé žíznivé prodlevy mezi chody. Bude aspoň sladká tečka – piškotový dezert se smetanou a mandarinkami – tak skvělá a lehká, jak slibuje Petr Martinák? Jak zvládnou pánové rozjet zábavu v kolegiálním kroužku komiků? To totiž nebývá vůbec snadné… Ukáže se někdo jako lepší imitátor, než je Petr Martinák? To uvidíte ve VIP Prostřeno již ve středu 3.12. 2013!

Nenechte si ujít další VIP Prostřeno, kde uvaří Petr Martinák,
v úterý 3.12. 2013 od 20:15 na Primě

Čtěte také:

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Miloš Knor

VIP Prostřeno 3.12. 2013 – Miloš Knor


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !