8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Poslední večeře - 7.8. 2016

7. 08. 2016 | Poslední díl
Kolem stolu se sešli vloni v listopadu na Vysočině. A nejinak tomu bude letos v létě, kdy se tři muži a dvě mladé maminky potkají úplně naposledy v Rozkoši u Standy - sympatického pohostinného řidiče na rodičovské dovolené.

Jako první přijde Zuzka a Standa jí hned nabídne panáka rumu. Benjamínek Lukáš se trochu bojí, že by setkání mohlo mít ostřejší průběh - hlavně kvůli konfrontacím mezi Standou a vášnivým sparťanem Petrem. Lukáš se mezitím odstěhoval s rodinou do Prahy, má ještě někdo další novinky?

Prostřeno! Poslední večeře - 7.8. 2016Vítězka Klára změnila barvu vlasů, ta naopak doufá v klidný a pohodový den, třeba se společnou grilovačkou. Zuzana s Klárou se moc nemusely, dnes se holky ani nepozdraví? Poslední, na koho se čeká, je skalní sparťan Petr, který původně vařil jako první. Bude Petr zase nervózní jako při své podzimní televizní premiéře?

Bouřlivé reakce diváků mu radost neudělaly, na internetu to schytal ze všech asi nejvíc. Ani v neděli mu do smíchu moc nebude. Když si z něj ale kolegové trochu vystřelí, Petr snad ještě roztaje… Uvidíte v neděli 7. srpna v 17.35 v Prostřeno! – Poslední večeře.

Prostřeno – 7.8. 2016 – Poslední večeře:


Co soutěžící z Vysočiny říkali vlastní taktice? Přiznejme si, všichni nehráli úplně fair…  Nejméně bodů dala Zuzka, která si za svým hodnocením stále stojí, pro její soupeře to však bylo překvapení. Určitě zklamala hostitele Standu a jejímu bodování se diví i Klárka. Ale Zuzka je prostě náročná a kritická, vždyť má doma kuchaře! Domů odcházela hladová, tak co? A diskuse na internetu pak na radu známých raději ani nečetla…

Petr po odvysílání pořadu doma už neuvařil nic, raději s kuchtěním rovnou seknul. Sám vtipkuje, že uvařil sice něco, co ostatní ještě nejedli, aspoň to se mu prý povedlo… Jeho hlavní chod byl památeční: hořčice všude, kam se podíváš! Jinou, než hořčičnou chuť jeho kuřecí maso s rýží snad ani nemělo. Je jasné, že tohle jídlo si přímo žebrá o reparát. Petr dostane příležitost naučit se skutečnou hořčičnou omáčku. Kdo mu pomůže? Vepřové na hořčici, cibuli a smetaně bude kolektivní práce a náš sparťan celý proces spíš jen monitoruje. Výsledek ale rád ochutná…

A co jinak zkušený kuchař Standa, naučil se už dochutit kyselé zelí, které je „kyselé, protože je prostě kyselé“? Prý teprve až potom, co mu vynadala jedna paní v supermarketu. Velké téma bylo i Zuzanino ratatouille, které Standovi a Kláře připomínalo rozvařené lečo. Tak teď se dámy mohou předvést. Klára uvaří tradiční české lečo a Zuzana francouzské ratatouille.

Jak to půjde v jedné kuchyni dohromady holkám, ze kterých kamarádky nikdy nebudou? A čí pokrm bude lepší? Pánové si mezitím zahrají fotbálek a ještě je čeká malý fotbalový kvíz. A pak následuje ochutnávka obou jídel se zavázanýma očima. Poznají rozdíl? Proč se u toho Lukáš tak poprská? Možná ty zeleninové kreace „dojede“ Standův bernardýn Bohouš, který jakoby vyšel ze slavné stejnojmenné televizní mikrokomedie.

A ještě je tu poslední zadání. Na úkol týdne se minule skoro všichni vykašlali. Jaká bude krajová specialita z brambor v podání kluků? Možná to zbyde zase na Bohouška… Holky se mezitím na terase pokusí o bilanci svých vztahů. Proč se bude po lámání chleba Zuzana cítit trapně? Jedno je jisté - tohle byla opravdu poslední večeře téhle partičky z Vysočiny.

Kdo si nakonec odnese poukázku na nákup elektroniky za deset tisíc? Sledujte letní speciál Prostřeno! – Poslední večeře, v neděli 7.8. 2016 v 17.35 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !