Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.7. 2016 – Lukáš

28. 07. 2016 | Poslední díl
U prostřeného stolu se v Moravskoslezském kraji sejdou tři muži a dvě ženy. Tvoří mladou a pestrou partu, která místo taktizování bude dobře vařit, hostit a nalévat. Kulinářská laťka je tentokrát dost vysoko a schopnosti a invence amatérských kuchařů ze severu Moravy jsou celkem vyrovnané. A to jeden z kuchařů letos teprve končí gymnázium.

Prvním hostitelem je Ital, na kterého se musí s češtinou trošku pomaleji, ale řeč u stolu určitě váznout nebude, o to už se postarají policista Lukáš s živelnou Kateřinou – ti dva pusu skoro nezavřou. Ani úkol týdne není pro Moravany a Slezany nijak složitý, protože připravit nějakou „nízkokalorickou specialitu“ je pro vyznavače zdravého a moderního vaření denní chleba. Mezi účastníky je i jeden umírněný vegetarián, Lukáš se o odlehčenou kuchyni hodně zajímá.

Prostřeno – 9.6. 2016 – LukášPředvede to i v praxi? Dalším potěšujícím faktem moravskoslezského týdne je, že s kvalitním vařením koresponduje i úroveň bydlení, kde se bude Prostřeno! odehrávat. Kulisami tohoto klání nejsou žádné stísněné temné kouty, ale moderní a vzdušné domovy, kde se pohodlně vaří a příjemně stoluje. A kdo se bude ve finále radovat nejvíce? No přeci ten či ta, kdo od svých soupeřů dostane nejvyšší počet bodů. A body se tentokrát šetřit nebude… Co se to ale v pátek stane? Komu dá Kateřina pořádný záhlavec? Co ji tak naštve? Nebo je to legrace? Sledujte další Prostřeno!

Prostřeno – 28.7. 2016 – Lukáš:


Ve čtvrtek 28.7. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno ženatý policista Lukáš (28). Lukáš pozve své hosty do příjemného domečku na kraji Havířova, kde uvaří své moderní menu s candátem a spoustou neobvyklých chutí. Vaření je totiž jeho velkým koníčkem a z průběhu týdne je jasné, že o jídle a moderních gastronomických trendech toho dost ví. Soupeři se na čtvrteční večer moc těší a už se nemohou dočkat. Splní Lukáš jejich očekávání?

I když je na začátku večeře v pořadu Prostřeno s datem 28.7. 2016 nervózní, nervozitu překoná a laťku posune zase o kousek výš. Jen Kateřinu překvapí, že hostitel nevaří zase až tak zdravě, jak po všech těch řečech čekala. Smaží, používá kravskou smetanu a ne sójovou atd. Nikdo si z toho ale nic nedělá. Po včerejší svíčkové je Lukášova večeře s candátem i tak spíš racionální hostina, určitě to platí o velikosti porcí. V úvodu se hostitel pochlubí svou specialitou z asijské kuchyně – zeleninové jarní závitky s omáčkami chutnají všem.

Otazníky v pořadu Prostřeno s datem 28.7. 2016 vzbuzuje krémová polévka z pečených kaštanů se zeleninovým nočkem, ta se nevaří každý den. Hlavní chod - candát s batátovým pyré, fritovaným bramborem a restovanou mladou kapustou – dopadne výborně a někdo by si možná i přidal. A důstojnou sladkou tečkou je povedený čokoládový fondant s domácí zmrzlinou a ovocným přelivem. Lukáš má organizační a hostitelský talent, protože zorganizuje hned dvě zábavy a dobře je skloubí i se svým vařením.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
ve čtvrtek 28.7. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle