8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.7. 2016 – Nikola

27. 07. 2016 | Poslední díl
U prostřeného stolu se v Moravskoslezském kraji sejdou tři muži a dvě ženy. Tvoří mladou a pestrou partu, která místo taktizování bude dobře vařit, hostit a nalévat. Kulinářská laťka je tentokrát dost vysoko a schopnosti a invence amatérských kuchařů ze severu Moravy jsou celkem vyrovnané. A to jeden z kuchařů letos teprve končí gymnázium.

Prvním hostitelem je Ital, na kterého se musí s češtinou trošku pomaleji, ale řeč u stolu určitě váznout nebude, o to už se postarají policista Lukáš s živelnou Kateřinou – ti dva pusu skoro nezavřou. Ani úkol týdne není pro Moravany a Slezany nijak složitý, protože připravit nějakou „nízkokalorickou specialitu“ je pro vyznavače zdravého a moderního vaření denní chleba. Mezi účastníky je i jeden umírněný vegetarián, Lukáš se o odlehčenou kuchyni hodně zajímá.

Prostřeno – 8.6. 2016 – NikolaPředvede to i v praxi? Dalším potěšujícím faktem moravskoslezského týdne je, že s kvalitním vařením koresponduje i úroveň bydlení, kde se bude Prostřeno! odehrávat. Kulisami tohoto klání nejsou žádné stísněné temné kouty, ale moderní a vzdušné domovy, kde se pohodlně vaří a příjemně stoluje. A kdo se bude ve finále radovat nejvíce? No přeci ten či ta, kdo od svých soupeřů dostane nejvyšší počet bodů. A body se tentokrát šetřit nebude… Co se to ale v pátek stane? Komu dá Kateřina pořádný záhlavec? Co ji tak naštve? Nebo je to legrace? Sledujte další Prostřeno!

Prostřeno – 27.7. 2016 – Nikola:


Ve středu 27.7. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno nezadaná Nikola (22). Mladá designérka Nikola má sice na začátku svého vaření pár problémů, ale výsledek jejího snažení nakonec příjemně překvapí i ji samotnou. V závěru svého večírku by si snad přidělila až deset bodů! Je to o to příjemnější, že se chvílemi trochu hroutila a pak si myslela, že se snad opije a večeři ani včas nestihne.

Nakonec ale trochu uřícená hostitelka ještě v pořadu Prostřeno s datem 27.7. 2016 vystřihne senzační úkol týdne podle receptu své ruské maminky. Šikovná Nikola se ale hlavně pustí do české klasiky a začne hezky naservírovanou paštikou s mandlemi na portském víně s tymiánem a rozpečenou bagetkou. Následuje třetí a asi nejlepší vývar týdne, zlatým hřebem večeře je svíčková pečeně s karlovarským knedlíkem. Nikola na hostech nešetří, půjde skutečně o pravou hovězí svíčkovou.

A málem to v pořadu Prostřeno s datem 27.7. 2016 nedopadne dobře, protože houstičku, kterou si Nikola sušila v troubě na knedlík, omylem téměř spálila. Přesto si s hlavním chodem poradí tak bravurně, že hosté mají skoro boule za ušima a rádi by si ještě přidali, jenže knedlík už došel. Prázdné talíře mladou hostitelku samozřejmě těší, i když piškotová roláda s mascarpone a jahodami už takový potlesk nesklidí.

Hosty pobaví kreslení poslepu, řeč i víno proudí, zábava u stolu bude zase pěkně rozjetá. A nejvíc je slyšet Katku, nebo ji někdo překřičí? Martin to nebude, ten se prý skoro nedostane ke slovu…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikola,
ve středu 27.7. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !