Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.2. 2017 - Ondřej - Praha a okolí

7. 02. 2017 | Poslední díl
V dalším Prostřeno! z Prahy a blízkého okolí se utkají tři ženy a dva muži. Je to kultivovaná parta, která se zpočátku dokonce tváří, že jí o výhru téměř ani nejde, a docela jim to vydrží, i když malé pokusy o taktiku nebo drobné netaktnosti se i do této selanky vloudí. Hlavně ze strany Ondřeje, který se hodně ptá a své dojmy si nenechává pro sebe, navíc se mu při vaření všechno nepovedlo, jak si přál.

Protože se naši Pražáci zajímají o věci mezi nebem a zemí, dozvíme se, že všechny tři soutěžící ženy jsou snaživé Kozorožky, Ondřej ohnivý Beran, což mnohé vysvětluje, a puntičkářský student zpěvu Lukáš je Panna. Kulinářsky se všichni snaží, na svém jídle nešetří, gastronomické trendy a moderní vaření znají, jsou kreativní a většinou přátelští.

Prostřeno 7.2. 2017 - Ondřej - Praha a okolíUvidíme zajímavé a inspirativní interiéry a podíváme se do jednoho z nejuklizenějších bytů, jaké jsme kdy s Prostřeno! navštívili. Nevšední bude i úkol týdne, který je zároveň výzvou, a Pražákům zamotá hlavy a donutí je ke spolupráci. Kdo to nakonec v Praze vyhraje a odnese si 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 7.2. 2017 - Ondřej – Praha a okolí:


V úterý 7.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno zasloužilý otec Ondřej (34). Při včerejším zahřívacím večeru se hosté teprve oťukávali a bříška si naplnili až po okraj. O hostiteli Ondřejovi se dozvěděli, že má hodně dětí a další je na cestě. A dnes je Ondřej opravdu šťastný, protože se právě dozvěděl, že po samých klucích se mu narodí konečně holčička.

Ondra soupeře pozve do Dolních Břežan do rodinného domu s obývací kuchyní a přiznává, že pořádek v domě, kde řádí tolik dětí, udržuje paní na úklid. V kuchyni je spousta přístrojů, které by měly pomoci kuchařovi, jenž tu určitě netráví každý den. Po včerejšku si hosté oddechnou, že nebude další kachna, ale převážně hovězí: rostbíf na předkrm a steaky na hlavní chod.

Na dezert je tiramisu podle originálního italského receptu, hostitel je náročný a na surovinách mu záleží. Horší je to už s postupy, navíc ho před příchodem hostů ovládne nervozita. Ani teploměr na měření teploty masa nezachrání fakt, že rostbíf i steaky jsou až přepečené, spíš šedivé než růžové, hostitel se ani nezeptal na stupeň propečení, jaký si hosté přejí.

Dýňová polévka je překořeněná a bohužel také studená, tiramisu je málo proleželé i krémové. Nejlépe se Ondřejovi vlastně povedl úkol týdne, který vtipně doplní jeho dezert. Zábava souvisí s hostitelovým koníčkem, vyloží všem tarotové karty, o kulturní vložku se postará Lukáš, který zazpívá italskou píseň.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ondřej,
v úterý 7. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !