8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.2. 2017 - Jana - Jihomoravský kraj, Brno a okolí

2. 02. 2017 | Poslední díl
O tom, že jsme v Jihomoravském kraji, konkrétně v Brně a jeho blízkém okolí, nás hned přesvědčí zpěvavá mluva s typickými koncovkami. A tentokrát opravdu nuda v Brně nebude, naopak to bude ukázkové „žít Brno“. Sejdou se tři dámy a dva studenti, z toho jeden výstřední yuotuber, takže je to věkově i genderově pestrá partička. Naštěstí je to i sešlost velmi tolerantní, protože jinak by to mohlo ve finále také skončit ostrou konfrontací.

Poněkud zlomyslný je i úkol týdne – Brňáci mají vytvořit nějakou pražskou specialitku. Vzhledem k tomu, jak moc se mají Brňáci a Pražáci rádi, je to taková malá provokace. Bude to také týden plný převleků, nejmladší Oldřich se rozhodl na večeře chodit v přestrojení za své oblíbené postavy, aby byla nějaká ta „bizarní“ show. A bude, masky se ujmou, přidají se i hostitelky, kterým to Oldřichovo blbnutí jinak leze občas na nervy, pokud je rovnou neděsí.

Prostřeno 2.2. 2017 - Jana -  Jihomoravský kraj, Brno a okolíVětšinou se tomu ale naštěstí zasmějí… Zábava bude tvořivá, krmě vydatná a docela povedená, bodování zajímavé. Kdo se stane jihomoravským hostitelem týdne a odnese si lákavých 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den už v 17.35!

Prostřeno 2.2. 2017 - Jana - Jihomoravský kraj, Brno a okolí:


Ve čtvrtek 2.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (38). Když se hosté sejdou, čtvrtá hostitelka projeví své básnické střevo – na všechny zrýmovala uvítací báseň, jeden z účastníků ale chybí. A opět je to Olda, na kterého se tentokrát čeká neobvykle dlouho. Jana uvaří moravskou polévku, kanadský hlavní chod a nebude chybět ani BBQ omáčka ke kuřecímu salátu se zeleninou, což je předkrm.

A ještě před ním je svérázný úkol týdne: Jana byla v Praze už hodně dávno se školou a dala si tam kdysi párek v rohlíku – a ten také dostanou hosté jako pražskou specialitu. Jana, která je momentálně v domácnosti, vaří ráda a rychle. Co je ale BBQ dresink prý ani netuší, stejně jako neví, jak moc „kanadský“ je její hlavní chod podle receptu od sousedky. Každopádně je v něm hodně kečupu i cukru a je tudíž moc nasládlý, což většině hostů vadí. Šťouchané brambory jsou chutné, ale k tomuto jídlu by se asi víc hodila rýže, myslí si Jarmila.

Kuřecím paličkám předchází vydatná moravská zelňačka, podle někoho spíš hustá bílá kyselica. Hostitelka měla zelí překrájet, protože polévka se skoro nedá jíst. Dezert s mascarpone a ovocem je odfláknutý, tenhle týden už Jihomoravané ochutnali chutnější sladké tečky. Olda dorazí až při předkrmu, tentokrát jako Bruno, pokreslený srdíčky a hned je po klidu. „Blázen dorazil a bylo po jídle,“ konstatuje suše paní Jarmila.

A opravdu, tentokrát na hosty čeká bubnování do stolu a různé produkce vsedě i vestoje. Není toho už trochu moc? To už zábavnější je Janina školní hra zakončená panákem, které se účastní všichni, i výzva pro hostitelku, která má zatančit kozáčka. Vezme to s humorem a nadsázkou, Jana není žádná bačkora.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 2. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !