8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.2. 2017 - Oldřich - Jihomoravský kraj, Brno a okolí

3. 02. 2017 | Poslední díl
O tom, že jsme v Jihomoravském kraji, konkrétně v Brně a jeho blízkém okolí, nás hned přesvědčí zpěvavá mluva s typickými koncovkami. A tentokrát opravdu nuda v Brně nebude, naopak to bude ukázkové „žít Brno“. Sejdou se tři dámy a dva studenti, z toho jeden výstřední yuotuber, takže je to věkově i genderově pestrá partička. Naštěstí je to i sešlost velmi tolerantní, protože jinak by to mohlo ve finále také skončit ostrou konfrontací.

Poněkud zlomyslný je i úkol týdne – Brňáci mají vytvořit nějakou pražskou specialitku. Vzhledem k tomu, jak moc se mají Brňáci a Pražáci rádi, je to taková malá provokace. Bude to také týden plný převleků, nejmladší Oldřich se rozhodl na večeře chodit v přestrojení za své oblíbené postavy, aby byla nějaká ta „bizarní“ show. A bude, masky se ujmou, přidají se i hostitelky, kterým to Oldřichovo blbnutí jinak leze občas na nervy, pokud je rovnou neděsí.

Prostřeno 3.2. 2017 - Oldřich -  Jihomoravský kraj, Brno a okolíVětšinou se tomu ale naštěstí zasmějí… Zábava bude tvořivá, krmě vydatná a docela povedená, bodování zajímavé. Kdo se stane jihomoravským hostitelem týdne a odnese si lákavých 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den už v 17.35!

Prostřeno 3.2. 2017 - Oldřich - Jihomoravský kraj, Brno a okolí:


V pátek 3.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno budoucí právník a youtuber Oldřich (22). V pátek vaří Oldřich, představí se nakonec ve své pravé podobě? Přivítá hosty konečně sám za sebe? To zajímá všechny Oldovy soupeře, kteří už odvařili, ale posledního kuchaře, v jehož rodinném domě se odehraje finále, vlastně pořádně ještě ani neznají. A také se trochu strachují, co je v pátek čeká.

Olda je hlavně showman a vlastně prý ani moc nepředpokládá, že by jeho japonské menu mělo šanci na výhru v pořadu, kde lidé většinou upřednostňují české vaření. Pod obrázkovým písmem a cizími názvy se skrývá vegetariánské menu s předkrmem z tofu se zeleninou, dýňová polévka po japonsku, někteří možná rozluští a znají sushi a nakonec budou sladké vařené kuličky z rýžové mouky.

Výstřední hostitel samozřejmě hlavně spoléhá na zábavnou show, kterou jako youtuber předvede se svým mladším bráškou, jenž s ním spolupracuje na jeho videích. Jak se soupeři pomstí prostřednictvím výzvy Oldovi, který je sice občas pobavil, ale spíš jim celý týden zatápěl a také je někdy pěkně a schválně mátl? A kdo to celé v Brně a okolí vyhraje? Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.35 na Primě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Oldřich,
v pátek 3. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dříve jsem tento pořad sledovala pravidelně.Ale teď je to hrůza.Pořad už dávno o vaření není je o závisti.A mám takový dojem,že už se jim nikdo nehlásí,tak přidali 10 000.I kdyby dávali 100 000,tak bych tam nešla.A to si myslím,že jsem dobrá kuchařka.Ale aby mě někdo do očí řekl jak mu chutná a pak na kameru jídlo zkritizuje,nebo o sobě číst ty komentáře na internetu,které prima ignoruje,to mi za to fakt nestojí.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles