Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra

3. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Zlínském kraji a hraje se o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který dostane nejvíc jejich hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky. Kdo to bude tentokrát? U stolu se sejde hodně pestrá společnost, čtyři svérázné ženy a jeden mladík, který teprve odmaturoval a patří mu páteční finále.

Zlínský týden zahájí vegetariánka Nikola, která představí alternativní menu, protože Prostřeno! nevnímá jako festival masných pokrmů a jde na to jinak. Jak uspěje? A jak bude v průběhu týdne hodnotit ostatní? To je v podobné situaci, kdy část menu soutěžící neochutná, vždycky oříšek. Ostatní jídelníčky budou masité a dost tradiční, i když i tady se pár zajímavostí, místy až bizarností také objeví.

Prostřeno – 3.10. 2017 – PetraA kdo bude největší hráč? Nejstarší Soňa, nebo zdravotní sestra Petra? Ani Daniela nikomu nic nedaruje, sama ale pohoří. A komu se povede nejlepší úkol týdne – domácí zmrzlina? To všechno a ještě mnohem víc uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s oblíbeným pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra:

 
V úterý 3.10.2017 uvaří v pořadu Prostřeno zdravotní sestra Petra (38). Úplně jiné menu než Nikola, představí v úterý zdravotní sestra Petra. Vsadila na českou kuchyni, jsou v něm i rodinné recepty a hlavně hodně masa, dokonce i zvěřina. Rozvedená Petra vaří často pro svého šestiletého syna, který si o své mamince myslí, že vaří tak dobře, že by se měla do soutěže přihlásit. Co bude jíst v úterý Nikola u Petry?

Určitě neochutná předkrmovou domácí paštiku, i když je dle mínění ostatních jemná a chutná. Vepřový vývar s noky dostane jen se zeleninou, ale i ostatním připadá trochu slabý a bez chuti. Petra zeleninu vynechá u hlavního chodu, své „divoké svíčkové“ s knedlíkem. Soňa si myslí, že to není žádná svíčková, ale jelen na smetaně – a ještě bez chuti divokého koření. Nejen Nikola, ale i ostatní postrádají zeleninu ve smetanové omáčce. Tu prý nejedl Petřin tatínek, proto doma dělali svíčkovou jen jako pečeni na smetaně.

Zvěřina je ale měkoučká a chuť masa dostatečně výrazná, takže i přesto, že Soňa a trochu i Roman brblají, hlavní chod s poctivým domácím knedlíkem nakonec všichni snědí. A nad čím se hosté rozplývají nejvíce? To je sladká tečka, kiwi řezy, ty ochutná i Nikola, která by jinak asi měla v úterý hlad. A protože jsme v Kroměříži, hostitelka využije prostředí svého krásného města a kolegy pozve na návštěvu místních památek i zahrad, aby si od ní odnesli nejen plné bříško, ale i dojem z místní historie.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 3.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra:

Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
Prostřeno – 3.10. 2017 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka