Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta

8. 05. 2017 | Poslední díl
Barvy Plzeňského kraje budou reprezentovat čtyři ženy a jediný muž, grafolog a gurmán Zdeněk. Úkolem týdne bude lístkové těsto ve slané i sladké podobě. Díky nejmladší hostitelce, masérce Mirce, nuda u stolu rozhodně nebude. I když hlavním tématem chvály a kritiky zůstane jídlo, bude se také hodně mluvit o sexu. Prostořeká Mirka občas uvede svými řečmi a dvojsmysly do rozpaků i Zdenka. Je dost věcí, co Mirka nejí a určitě si to nenechá pro sebe.

Ohledně svého selektovaného jídelníčku má také dost zajímavé, originální teorie. Dvacetiletá blondýnka žije s o generaci starším kulturistou a motorkářem a sexuálním hrátkám se prý oddávají až sedmkrát denně. Nebo „jen“ sedmkrát týdně? Soupeři jen kroutí hlavami a Iveta odhalí, že tato obdivuhodná frekvence má své racionální jádro. V soutěži je Mirka prý jen pro peníze, chce si zaplatit umělé oplodnění. Bude proto bodovat proklatě nízko, jak vyhrožuje?

 Prostřeno – 8.5. 2017 – MarkétaJe Mirka skutečně taková hráčka? Ale ani její soupeři se netají s tím, že se do oblíbené kulinářské soutěže přihlásili hlavně z finančních důvodů. Jak tvrdý zápas nás čeká tentokrát, když jsou peníze hlavní motivací? Kdo si na Plzeňsku nakonec odnese vysněných 60 000 korun? Bude to největší taktik, nebo nejlepší kuchař? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta:


V pondělí 8.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Markéta (24).
Sympatická Markéta má ke gastronomii docela blízko: vystudovala hotelovku a pracovala v prodejně s čokoládovými bonbony. Dnes je s dcerou na mateřské dovolené a v pondělí je odhodlaná udělat pro své vítězství hodně, hlavně dobře uvařit a pohostit hosty, které zatím ještě nezná.

Když už jsou všechny dámy po příchodu smířené s tím, že na Plzeňsku proběhne babinec, dorazí jako poslední o generaci starší Zdeněk, který se v jídle vyzná. Markéta vaří, peče, smaží, úspěch má hned její první chod, dobře ochucená paštika, pak ale přijde studená sprcha od nejmladší Mirky. Ta toho hodně nejí, hlavně většinu masa a jater se skoro štítí. Každopádně dvacetiletá Mirka šokovala ostatní, když při jídle přiznala, že se přihlásila kvůli penězům na umělé oplodnění.

Protože nemůže mít děti, iritují ji fotky hostitelčina miminka všude kolem a načančaný holčičí pokojíček jí také nedělá dobře. Hosté se vůbec hodně vyptávají, na první večer je to až nevšedně otevřené zahájení. Po bramborovém krému s hříbky následuje „vepřová pečeně Robert se šťouchanými brambory“ podle strýcova receptu a mini dortíčky. Při jejich zdobení se jako zručný cukrář předvede právě Zdeněk, kterého pečení dezertů baví. Markéta zvládne i úkol týdne, což je nějaký vylosovaný recept z lískového těsta.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta,
v pondělí 8.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta:

Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
Prostřeno – 8.5. 2017 – Markéta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle