MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.1. 2014 - Petra

28. 01. 2014 | Poslední díl
V srdci republiky uvaří čtyři blondýny a jedna bruneta. Mladé ženy jsou vrstevnice, mohly by si tedy rozumět. Jak si sednou kadeřnice Eva a Zuzana, studující učitelka Klára, nezaměstnaná provozní Petra a Aneta na mateřské dovolené? Po pondělní seznamovací večeři se zatím nerýsuje žádná falešnice nebo příliš mlsná a vybíravá taktička. Úplná idylka…

Po vlastním úterním večírku se ale v kritičku promění dosud vzorná hostitelka Petra, což špatně nese Klára, která to schytá nejvíce. Právem? Možná je Petra, která nastavila laťku dost vysoko, jenom upřímná a náročná…

Prostřeno 28.1. 2014 - PetraGastronomicky dostanou velký prostor špenát a polévky z něj, dvakrát se bude v Praze a ve středních Čechách připravovat domácí paštika, chléb, zeleninová polévka a cheesecake. Povinný úkol týdne je v pořadu Prostřeno poněkud zlomyslný: Jak si dámy poradí se sójovým masem a jak ho zařadí do svých jídelníčků?

A skončíme přece jenom jako v pohádce – ohňostrojem. Sledujte další premiérové Prostřeno! Jak si povede pětka soutěživých amatérských kuchařek, které chtějí vyhrát 50 000 korun? To uvidíte v Prostřeno již tento týden!

Prostřeno 28.1. 2014 – Petra:


V úterý 28.1. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno nezaměstnaná provozní Petra (28). Petra se do pořadu Prostřeno přihlásila sama, chce vyhrát a o gastronomii něco ví. Je vdaná za Petra a doma mají Péťu. Když prý babička zavolá „Péťo!“, zvedne se proto celá rodina, svěřuje se s úsměvem druhá hostitelka.

Vaření jí jde zjevně od ruky, poradí si i se salátem ze sójového masa. I když je předkrm s domácí paštikou a chlebem jako přes kopírák s tím včerejším, půjde o zajímavé srovnání.

Francouzská zeleninová polévka ani hlavní chod v pořadu Prostřeno s datem 28.1. 2014 nikoho nezklamou, dozvíme se, jaký je rozdíl mezi českou a francouzskou kachnou, dobrá je i glazovaná šalotka a rozmarýnové brambory.

Zajímavé menu a skvělá zábava, na tom se ve finále úterního večera soupeřky shodnou. Mají si o čem povídat a u barového pultu to půjde ještě líp. Chce snad Petra holky opít? Zapomněla schválně i na nějaký ten nealkoholický drink pro řidičky? To uvidíme v pořadu Prostřeno již v úterý 28.1. 2014.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 28.1. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.1. 2014 - Petra:

Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
Prostřeno 28.1. 2014 - Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !