Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 11.10. 2016 - Jakub - Praha

11. 10. 2016 | Poslední díl
V Praze se k prostřenému stolu sejdou čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit Jakub, až zjistí, že je u stolu jediným zástupcem silného pohlaví? Zprvu trochu nejistě, možná ale doufá, že zdánlivou nevýhodu obrátí ve svůj prospěch. Vyjde mu sázka na moderní kuchyni a nekonfliktní jednání? Soupeřky se liší nejen věkem, ale i kulinářskými zkušenostmi a povahou. Nejvíce na sebe upozorňuje paní Hana, která vaří jako první, pak kritizuje a ve finále se jí udělá tak špatně, že hostitelka Jana radši zavolá záchranku.

Hanka skončí v nemocnici, kdo zasedne na její místo u stolu? Kulinářsky je to týden, kdy se místo šťouchaných brambor vaří pro změnu knedlíky. Jednou budou dokonce i v polévce, kde nabydou jak v pohádce Hrnečku, vař! Své noky neuhlídá vysokoškolačka Kateřina. A všechny Pražáky bez rozdílu čeká exotický úkol týdne – japonské sushi. Nevšední bude i Janino páteční pštrosí menu. A v sobotu se pražská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 11.10. 2016 - Jakub - PrahaUkáže se, že ne všichni mají pro Hančin kolaps pochopení. Jana si myslí, že Hanka měla včas rozpoznat své možnosti. Jana s Hankou si tedy budou mít co vyříkávat. Eva konečně připraví romskou kuchyni, a jak dopadne reparát Katčiny polévky? Dojde ke smíření nesmiřitelných? Sledujte Prostřeno od začátku až do konce!

Prostřeno – 11.10. 2016 – Jakub:


V úterý 11.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jakub (26). Mladý hostitel vsadil na moderní menu s paštikou z kachních jater s brusinkami, krásně zeleným hráškovým krémem a všemi oblíbenou panenkou – zde s hříbkovou omáčkou a pečenými brambory s rozmarýnem.

Mohlo by to být vítězné menu, ale Hanka, která včera odvařila, má v pořadu Prostřeno s datem 11.10. 2016 spoustu připomínek a řečí. Je nutné dávat do zeleninových krémů ještě vývar? Jak to je? Jakub je kliďas, ale zdá se mu to až přehnané.

„Hanka potřetí,“ jen s úsměvem glosuje, když mu pro změnu vyčítá tuhost masa, o němž si Jakub (a nejen on) myslí, že bylo určitě měkčí než včerejší svíčková. Závěrečné tiramisu je dobré, ale potřebovalo by si zdřímnout v ledničce o pár hodin déle.

S úkolem týdne si druhý hostitel v pořadu Prostřeno s datem 11.10. 2016 poradí snadno, protože s přítelkyní sushi milují a občas si ho dají, také už ho zkoušeli připravit. Jakub je klidný a pozorný hostitel a svůj večer nakonec slušně ustojí. Jen zábava s balonky naplněnými heliem je kratší a nepobavila tolik, jak asi měla. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v úterý 11.10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !