Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj

29. 09. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se u prostřeného stolu sejde poměrně mladá parta a také dost neklidná. Severní Moravu budou reprezentovat tři ženy a dva muži, první dva večery budou dost netradiční, úterý zcela unikátní. V pondělí uvaří Žaneta, která kvůli svému zrakovému handicapu vidí jen obrysy, přesto do toho jde. Nemá vybraný slovník a do Prostřeno! se přišla pobavit a zviditelnit.

Podobné cíle měla možná i potetovaná brunetka Míša, tu ale zcela . ovládla tréma, takže naprosto vybouchla. Zhroucená leží v posteli a . pomoci jí musí sestra a kamarád, jinak by se hosté u ní nenajedli. I oni sami ale musejí přiložit ruku k dílu. Co na to muži a zkušená kuchařka Dana, která se kdysi starala o kulinářský učňovský dorost? Zvládne kromě ní ještě vůbec někdo úkol týdne – krajovou specialitu? A v neděli se moravskoslezská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský krajVzhledem k tomu, jak divoké byly předešlé dny, bude vyhlášena prohibice. Poslední setkání proběhne bez alkoholu, což se ovšem Michaele vůbec nelíbí a flašky se hlasitě dožaduje. A budou se řešit nejen staré záležitosti od stolu, ale také ze sociálních sítí. Uvaří Michaela konečně? A jak hosté zvládnou vaření poslepu?

Prostřeno – 29.9. 2016 – Dana:


Ve čtvrtek 29.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Dana (53). Předposlední večeři podává dobrá kuchařka Dana, která si myslela, že bude v kuchyni a u stolu vzdorovat silnějším soupeřům. Některé neznalosti konkurence ji prostě zvednou ze židle, stejně jako Žanetin slovník i fakt, že je jí vlastně jedno, co jí, a přišla se do pořadu zviditelnit asi jako Míša.

Přesto všechno Dana se prostě soustředí na svůj výkon a odmítá se nechat rozhodit tím, co zaslechne… Hostitelka soupeře překvapí dojemným rodinným příběhem, zvládá vařit, obsluhovat, má krásný stůl a usmaží i chutný úkol týdne, krajové bramborové placky.

Začne sytým předkrmem v podobě plněné kuřecí rolky, nevšední cuketovou polévkou, na hlavní chod jsou oblíbená hovězí líčka a na závěr vynikající tiramisu. Hosté mohou být spokojení, Dana překvapí zábavou, střelbou z laserové pistole. Ta potěší minimálně Tomáše, který podobné hry miluje.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dana,
ve čtvrtek 29.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj:

Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 29.9. 2016 - Dana - Moravskoslezský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !