Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.10. 2016 - Zuzana - Jihomoravský kraj

3. 10. 2016 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži budou reprezentovat Jihomoravský kraj, hlavně Brno a okolí. Je to mladá parta, občas neklidná, ale slušná a soudržná, i když každý hostitel je svůj. I holky jsou pěkně soutěživé, ale vše se odehrává v mezích. Recepty nejsou jako přes kopírák, Ivo se dokonce spolehne na vlastní kreativitu, Hanka zase zkusí staré rodinné recepty a zariskuje s králíkem a polskou kuchyní.

Úkol týdne překvapí – ovocné knedlíky dají zabrat i holkám, zato nezkušený kuchař Lubomír improvizuje a jeho „raw“ knedlíky příjemně překvapí – stejně jako Luboš v boratovských plavkách. A v sobotu se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři. Rozleželo se někomu v hlavě, co se doposud dělo?  Bude chtít někdo něco napravit? Dojde i na reparáty z vaření. Jak zvládne Hanka ovocné knedlíky napodruhé? A co hosté řeknou, až zjistí, kolik dostali bodů od svých soupeřů? Sledujte Prostřeno! od pondělí do soboty!

Prostřeno – 3.10. 2016 – Zuzana:


Prostřeno 3.10. 2016 - Zuzana - Jihomoravský krajV pondělí 3.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno pohodová i soutěživá maminka Zuzana (28).
Zuzana vaří jako první, ale tímto faktem se nenechá příliš rozhodit. Na své hosty je připravená, je otevřená a vstřícná a soupeři se u ní dobře najedí. Pití během večeře sice dolévá, ale po řízné úvodní slivovici mají někteří docela žízeň, a Zuzana musí vodu přefiltrovat, alespoň na tom trvá.

Nejkritičtější je už od pondělka v pořadu Prostřeno Hanka, přesto se zdá mladá parta od prvního dne příjemná a nekonfliktní, i když je každý individualita. Co udělá soutěživá Zuzka pro to, aby vyhrála 50 000 korun? Podaří se jí předkrm z lososa s citronovou omáčkou podávaný s bagetkou. První chod ocení i Luboš, který je sice sportovní rybář, ale ryby moc nemusí. Nepohoří ani krémová česnečka z pečeného česneku.

Ta je jemnější, než bývá v kraji zvykem, ale většině hostů i přesto nebo právě proto chutná. Kdo přišel hladový, určitě se nasytí hlavním chodem, což jsou měkoučké roštěnky na houbách se šťouchanými brambory. I cheesecake s lesním ovocem hostům chutná, pokud to ovšem nepřehnali se suchým ledem, který je součástí moučníku, ale hlavně zábavy. Zuzana totiž miluje chemické pokusy…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
v pondělí 3.10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !