Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.10. 2016 - Hana - Praha

10. 10. 2016 | Poslední díl
V Praze se k prostřenému stolu sejdou čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit Jakub, až zjistí, že je u stolu jediným zástupcem silného pohlaví? Zprvu trochu nejistě, možná ale doufá, že zdánlivou nevýhodu obrátí ve svůj prospěch. Vyjde mu sázka na moderní kuchyni a nekonfliktní jednání? Soupeřky se liší nejen věkem, ale i kulinářskými zkušenostmi a povahou. Nejvíce na sebe upozorňuje paní Hana, která vaří jako první, pak kritizuje a ve finále se jí udělá tak špatně, že hostitelka Jana radši zavolá záchranku.

Hanka skončí v nemocnici, kdo zasedne na její místo u stolu? Kulinářsky je to týden, kdy se místo šťouchaných brambor vaří pro změnu knedlíky. Jednou budou dokonce i v polévce, kde nabydou jak v pohádce Hrnečku, vař! Své noky neuhlídá vysokoškolačka Kateřina. A všechny Pražáky bez rozdílu čeká exotický úkol týdne – japonské sushi. Nevšední bude i Janino páteční pštrosí menu. A v sobotu se pražská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 10.10. 2016 - Hana - PrahaUkáže se, že ne všichni mají pro Hančin kolaps pochopení. Jana si myslí, že Hanka měla včas rozpoznat své možnosti. Jana s Hankou si tedy budou mít co vyříkávat. Eva konečně připraví romskou kuchyni, a jak dopadne reparát Katčiny polévky? Dojde ke smíření nesmiřitelných? Sledujte Prostřeno od začátku až do konce!

Prostřeno – 10.10. 2016 – Hana:


V pondělí 10.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Hana (58). Invalidní důchodkyně, která trpí vážnými zdravotními problémy, ze sebe v pondělí vydala úplně všechno. Hanka je zkušená kuchařka, která se spoléhá na osvědčené domácí recepty, i když někomu připadá například rozvařená rýže v její bramboračce dost zvláštní.

Hana se v pořadu Prostřeno s datem 10.10. 2016 potýká s onkologickým onemocněním a špatně chodí, přesto svoji večeři zvládne a hosty se také snaží pobavit. Zmíněné bramborové polévce předchází klasický šunkový závitek, ve kterém by ale mohlo být více šlehačky.

Hanka miluje svíčkovou a uvaří ji v pořadu Prostřeno s datem 10.10. 2016 i pro své hosty „falešnou“, ze zadního hovězího. Maso ale zůstane bohužel docela tuhé a navíc je hodně vláknité.

Spraví to nakonec tříbarevný koláč? Každopádně je jasné, že si první hostitelka oddychne, až bude mít svůj večer zdárně za sebou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Hana,
v pondělí 10.10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !