Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna

8. 10. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Muži budou v přesile a budeme moci sledovat, kdo tedy umí víc v kuchyni. Dámy, nebo pánové? Boj o čest hostitele a výhru k tomu bude nelítostný. Komu se zadaří a s jakým menu? Vařit se bude především mezinárodní kuchyně a bude plná variací. Kdo si pochutná na středomořském menu, koho uchvátí severská delikatesa, a hlavně, jak se takové dobroty budou bodovat?

Kdo si poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát rohlík? Ano, obyčejný rohlík. Ovšem bude kupovaný, nebo domácí? To je, oč tu běží a samozřejmě také o body, které díky menu a úkolu týdne mohou hosté získat. Objeví se úkol týdne na stole každý den, nebo to někdo vzdá?

Prostřeno – 8. 10. 2021 – AnnaZkrátka – všichni soutěžící předvedou, kdo zvládne neočekávané situace, a kdo si jede podle svých pravidel a úkolem se rozhodit nenechá. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna: 


V pátek 8. 10. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno studentka konzervatoře Anna (20), která je velmi aktivní, čas na vaření si ale vždy ráda najde. Sama o sobě tvrdí, že je společenská, starostlivá, asertivní, pohotová a racionálně smýšlející.

Někdy je hodně zpomalená, sebekritická a má problém s nervozitou. Do pořadu ji přihlásila její maminka, protože o tom společně častokrát mluvily. Ráda peče, i když se u toho nejvíc rozčiluje. Největší radost jí dělá vařit pro své blízké, které má ráda.

Menu poskládala z jídel, která chutnají jejím blízkým, a doufá, že hostům představí něco nového, co nebudou znát. Pro své hosty si připravila akustický koncert a menu ze samých vybraných lahůdek. Jak je pánové ocení, se dozvíte už v pátek. Sledujte, jak toto dopadne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Anna,
v pátek 8. 10. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna:

Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
Prostřeno – 8. 10. 2021 – Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !