Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna

1. 10. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude v tomto týdnu speciální. U stolu se sejdou samí teenageři a svým přístupem k vaření to natřou o generaci starším kuchtíkům. Jenže: na návštěvě se objeví také žába či magická cihla – jedna ze soutěžících bude zcela vybočovat z party těch ostatních. Jak si na ni ostatní zvyknou?

Přijmou ji nakonec, nebo se už v prvním dni objeví závan taktiky? Zvítězí nakonec student, nebo některá ze čtyř studentek? A jak si poradí soutěžící s úkolem týdne, kterým bude příprava svačiny? Která zaujme, a která vůbec neoslní? Kdo poprvé pozná, že je v menu něco navíc? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc.

Prostřeno – 1. 10. 2021 – ValentýnaZe stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte! Teenageři předvedou to nejlepší, co v nich je – že jsou jejich kuchařské schopnosti zkrátka dokonalé. Tak se dívejte.

Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna:


V pátek 1. 10. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno studentka Valentýna (18), která má velkou rodinu, která pochází ze Šumavy. Tam mají chalupu a žijí tam její prarodiče. Do pořadu se přihlásila sama, protože jejím snem je jednou vystupovat v televizi jako moderátorka televizních zpráv.

Chce si vyzkoušet, jaké to je být před televizní kamerou. Ráda by sama sobě dokázala, že v ní něco je. Pokud by vyhrála, tak by peníze rozdělila mezi budoucí studia a cestu do Austrálie. Sama o sobě tvrdí, že je cílevědomá. Je velká perfekcionistka a umí naslouchat druhým. Ráda chodí s rodiči na turistické výlety do přírody a také ji moc baví lektorování preventivních programů pro děti základních škol.

S rodiči hodně cestují. Mezi její koníčky patří také vaření a pečení. Zaujme její menu tolik, aby se stalo menu vítězným? Na jejím stole se rozhodně neobjeví vnitřnosti ani tučné maso. Nikdy by nesnědla ústřice nebo dršťky. Užije si Valentýna páteční vaření? A nepřepadnou ji obavy, jak to celé dopadne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Valentýna,
v pátek 1. 10. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna:

Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna
Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna
Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna
Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna
Prostřeno – 1. 10. 2021 – Valentýna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !