Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta

29. 09. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude v tomto týdnu speciální. U stolu se sejdou samí teenageři a svým přístupem k vaření to natřou o generaci starším kuchtíkům. Jenže: na návštěvě se objeví také žába či magická cihla – jedna ze soutěžících bude zcela vybočovat z party těch ostatních. Jak si na ni ostatní zvyknou?

Přijmou ji nakonec, nebo se už v prvním dni objeví závan taktiky? Zvítězí nakonec student, nebo některá ze čtyř studentek? A jak si poradí soutěžící s úkolem týdne, kterým bude příprava svačiny? Která zaujme, a která vůbec neoslní? Kdo poprvé pozná, že je v menu něco navíc? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc.

Prostřeno – 29. 9. 2021 – BeátaZe stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte! Teenageři předvedou to nejlepší, co v nich je – že jsou jejich kuchařské schopnosti zkrátka dokonalé. Tak se dívejte.

Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta:


Ve středu 29. 9. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno studentka Beáta (17), která studuje na střední zdravotnické škole v Příbrami obor nutriční asistent. Jaké tedy bude její menu? Odlehčené, nebo klasické české? A kdo ocení zábavu? Budou se totiž hladit a krmit telátka. Beáta doma ráda cvičí, chodí běhat a na procházky s domácím mazlíčkem. Baví ji vaření. Ráda pomáhá mamince v hospodě, chodí ven s přáteli a baví ji poslech hudby.

V kuchyni jí půjde vše od ruky, když ale ostatní zjistí, že pomáhá mamince v hospodě, začne se dělat dusno. Je to na závadu, nebo ne? V životě se řídí mottem: „Chovejte se k lidem tak, jak chcete, aby se chovali oni k vám.“ Mají stejné motto v oblibě i její spolu soutěžící, nebo ne? A kdo nakonec morálně v tomto dni vyhraje? Sledujte už ve středu, jestli vzniknou nějaké hroty.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Beáta,
ve středu 29. 9. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta:

Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
Prostřeno – 29. 9. 2021 – Beáta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc