Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.12. 2019 – Tomáš

9. 12. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Moravskoslezském kraji a chlapi budou mírné v převaze, tři ku dvěma ženám. Ti všichni se utkají o výhru 60.000 korun a hostitelskou čest k tomu. Na severu Moravy se sejde pohodová parta, promíchaná genderově i věkově, hostitelé jsou docela zajímavé osobnosti a často mají toulavé boty.

To se projeví i v jídelníčcích, fantazii se meze nekladou. Účastníci, z nichž dva prožili část života v cizině, se ve svých jídelníčcích inspirovali ve Španělsku, Itálii, Thajsku, Maďarsku, Austrálii, na menu se dostanou i pštrosí steaky. To bude pro většinu soutěžících premiéra, stejně jako občas i netradiční servírování pokrmů. Úkol týdne souvisí s lokalitou, tou sousedskou - Moravané a Slezané mají připravit nějakou polskou specialitu.

Prostřeno – 9.12. 2019 – TomášDo Polska jezdí často na nákupy a z tamní gastronomie určitě něco nejen odkoukali, ale i ochutnali. Nebo také poradí babičky a samozřejmě internet. A kdo to celé vyhraje? Mládí, nebo zkušenost? Dobré jídlo, nebo zvítězí taktika? Napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 9.12. 2019 – Tomáš:


V pondělí 9.12. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno první hostitel Tomáš (48). Týden zahájíme v domku u Tomáše, který má se svou ženou dohromady šest dětí, ale jen jedno společné. Vyučil se jako zedník-obkladač, nyní vede tým v továrně na výrobu světel do aut. Deset let prožil tento sympatický chlapík ve Španělsku – kam jel původně jen na dovolenou, ale tak se mu tam zalíbilo, že v zemi zůstal.

Domů se vrátil po letech kvůli rodině a aby pomohl svému otci se včelařením, což je i Tomášův koníček a bude též součástí pondělní zábavy. Tomáš tedy vsadí na španělský večer. Zaujme už první chod „letní salát s parmskou šunkou a jahodami“, předkrm kombinuje nevšední chutě, které ale dohromady ladí. Gazpacho je známá studená zeleninová polévka, vhodná jako osvěžení pro horké letní dny, pro soupeře je ale studená až moc.

Hlavní chod, katalánskou paellu, servíruje Tomáš na originální obří pánvi. Rýžový pokrm bývá s masem nebo s mořskými plody, Tomáš se rozhodl pro první variantu. A jako poslední chod hostitel připraví flambovaný ananas se zmrzlinou a malinami, hosté by uvítali, kdyby u toho mohli být přítomni, ale protože Tomáš přišel den předem, kdy si to zkoušel, málem o obočí, je radši opatrný. Na to, že je to první společný večer, se nikdo nestydí a nuda u stolu také nehrozí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš, v pondělí 9.12. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle