Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek

25. 11. 2019 | Poslední díl
Vrr, haf, haf! Hádej, kdo přijde na večeři? Diváci se mohou těšit na speciální týden. Pochutnají si nejen účastníci, ale i jejich čtyřnozí kamarádi. Prostírat se budou talíře i misky. U prostřeného stolu se totiž sejdou chovatelé a jejich pejsci. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů. Komu se to povede nejlépe?

Podle statistiky jsou Češi největší evropští pejskaři, vždyť kolik čtyřnohých členů domácností jsme za deset let existence pořadu již poznali! Tak proč je nepozvat do hry? Snesou se ale dohromady? Díky pejskům bude natáčení o něco hektičtější a páníčkové budou občas na zhroucení. V centru pozornosti bude hárající fenka Baruška a roztomilý živel Chumlee, zvyklý si svůj rajon pěkně označkovat, spadeno má hlavně na jednu kabelku.

Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava FilípekJinak jsou ale odměna i pravidla stejná, opět půjde o krásných šedesát tisíc pro vítěze. Bude mít největší štěstí Dana, protože šlápla do psího hovínka? Nenechte si ujít příští psí speciál a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek:


V pondělí 25.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno paní Dana (36) s čivavou Filípkem. Hned v pondělí by to mohlo být u první hostitelky Dany trochu divoké. Poprvé se setkají nejen všichni soupeři, ale i pejsci, kteří se budou muset nejprve pořádně očichat a seznámit. A kromě názorů na jídlo se budou konfrontovat i názory na výchovu mazlíčků nebo na jejich krmení, protože psí občerstvení je zadáním úkolem týdne.

Kdo připraví nejlepší misku? A bude ji smět ochutnat i psí slečna Baruška zvyklá jen na granule? To všechno je ve hře, kde samozřejmě i nadále půjde především o soutěžní menu. Trojnásobná vdaná maminka v bytě, který si s manželem kvůli soukromí přetvořili na 4+1, stále trochu bojuje s místem. Doma je jich hodně a k tomu kokršpaněl Deny a čivava Filip nejsou jedinými zvířecími obyvateli panelákového bytu. Dana překvapí uvítacím přípitkem, rum by byl vhodnější spíš jako digestiv po syté večeři než welcome drinkem. Jako předkrm připraví kremrole s křenovo-šunkovou pěnou, což hosté uvítají jako neomšelou variantu, protože většina zná kremrole jen nasladko.

Během jídla jsou ale kremrole shledány poněkud slanými, zato příchuť křenu není skoro znát. Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky je podle Lucie slabý a Jakubovi vadí, že hostitelka do polévky přidala bujon, výtku má i k hlavnímu chodu, maso mu přišlo nedodělané.

Původně se soupeři báli, že kuřecí steak na zeleném pepři se šťouchanými bramborami bude suchý, to jsou ale zbytečné obavy, Dana připravila kuřecí prsa šťavnatá a svou oblíbenou omáčku uvařila tak, že byla s výsledkem spokojená. Lákavě vypadají i karamelové řezy, které jsou pro někoho až moc sladké, takový ale karamel už prostě je. Do školních let se naši pejskaři vrátili během hry „město, jméno, zvíře, věc“, která má dva vítěze.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dana, v pondělí 25.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek:

Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
Prostřeno – 25.11. 2019 – Dana a čivava Filípek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka