Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka

28. 11. 2019 | Poslední díl
Vrr, haf, haf! Hádej, kdo přijde na večeři? Diváci se mohou těšit na speciální týden. Pochutnají si nejen účastníci, ale i jejich čtyřnozí kamarádi. Prostírat se budou talíře i misky. U prostřeného stolu se totiž sejdou chovatelé a jejich pejsci. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů. Komu se to povede nejlépe?

Podle statistiky jsou Češi největší evropští pejskaři, vždyť kolik čtyřnohých členů domácností jsme za deset let existence pořadu již poznali! Tak proč je nepozvat do hry? Snesou se ale dohromady? Díky pejskům bude natáčení o něco hektičtější a páníčkové budou občas na zhroucení. V centru pozornosti bude hárající fenka Baruška a roztomilý živel Chumlee, zvyklý si svůj rajon pěkně označkovat, spadeno má hlavně na jednu kabelku.

Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající BarunkaJinak jsou ale odměna i pravidla stejná, opět půjde o krásných šedesát tisíc pro vítěze. Bude mít největší štěstí Dana, protože šlápla do psího hovínka? Nenechte si ujít příští psí speciál a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka:


Ve čtvrtek 28.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno zkušená chovatelka Alena (54), která pro jistotu zavře svoji hárající Barunku do klece. Paní Alena je nejen nejzkušenější chovatelkou, ale asi i nejzkušenější kuchařkou, jak se ukáže. Čtvrtá hostitelka žije v nevelkém bytě s přítelem a nejmladším patnáctiletým synem. Její mladá fenka Bára začala hárat, takže samozřejmě zajímá všechny pejsky, co přijdou na návštěvu, hlavně Chumleeho.

Alena se proto rozhodne zavřít Barušku do malé klece, kterou má ještě u dob, kdy vozila své pejsky na výstavy. A že jich bylo! Barunka prý není na klícku zvyklá, ale je tam hodná a večeře by tudíž mohla proběhnout v klidu. Aspoň tak si to hostitelka přeje a ostatní s ní víceméně souhlasí, až na Lucku, které se to nelíbí. Alena je sice vyznavačkou granulí, ale pro pejsky upeče také sušenky, je to spíš pamlsek než normální psí žrádlo, a čtyřnohé návštěvě chutná. Vločky jí ale došly a Alena musí zaimprovizovat. A co nabídne hladovým páníčkům? Spoustu dobrot, s nimiž si docela vyhraje. Alena totiž nepůsobí v kuchyni vůbec nervózně a jídlo připraví v klidu.

Hezky působí chuťově sladěný předkrm, v cuketě se slaninou se skrývá zapékaný camembert a přikusují se k němu domácí bagety, asi nejpovedenější pečivo týdne. Na hlavní chod se chvíli čeká a návštěva může jít vyvenčit pejsky. Po návratu strávníky čeká panenka s houbovou omáčkou a opečené brambory, jen Lucia by uvítala propečenější maso.

Všechny potěšil i vývar s celestýnskými nudlemi a třeba pro bývalou vegetariánku Danu je hovězí polévka chutná novinka, sama ji ještě nikdy nevařila. Poslední babiččiny koblihy s borůvkami a šlehačkovým krémem si někdo asi představovali jinak, ale přesto moučník nezklamal. A to samé platí i o klidné ruční zábavě s origami. Jen jestli Bára paničce odpustí, že o tohle všechno ve svém domácím vězení přišla…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alena, ve čtvrtek  28.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka:

Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
Prostřeno – 28.11. 2019 – Alena a hárající Barunka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !