Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír

6. 02. 2018 | Poslední díl
Třetí letošní premiérová kulinářsko-hostitelská show Prostřeno! zavítá do Moravskoslezského kraje. Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. A jaký úkol soutěžící dostanou? Budou to zdravé ovesné vločky, které, přiznejme si, všichni tak moc nemusí.

Je kromě místa a účasti v pořadu něco, co amatérské kuchaře ze severu Moravy spojuje? Je mezi nimi pár nadšených rybářů, ale hlavně - kdyby populační vývoj naší republiky visel na jejich bedrech, nastala by v Česku populační exploze! Tři z našich spoluhodovníků totiž mají po čtyřech dětech! Kořením pořadu je pak poslední hostitelka Šárka, která dorazila až z Kanárských ostrovů, kde už dvacet let žije, muzicíruje, zpívá a podniká v cestovním ruchu.

Prostřeno – 6.2. 2018 – JaromírCo řeknou soupeři na její španělské menu, kde sice chybí polévka, ale stůl se prohýbá pod dalšími chody? A samozřejmě nechybí ani „mořské potvory“. Kdo si bude poslední večeři ošklivit a kdo si naopak pochutná? A kdo z chlapů se rozpláče? Jak to nakonec celé dopadne? Sledujte Prostřeno! a hlasujte! Opět bude na co se dívat a co hodnotit!

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír:


V úterý 6.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno fanoušek Baníku Ostrava Jaromír alias Jarda (54). Jarda je v invalidním důchodu, a přestože doma vaří častěji jeho žena, se kterou je šťastný už přes třicet let, umí se v kuchyni otáčet. Vsadí spíš na klasiku, jeho předkrm hosty překvapí a dezert lahodí oku. Housky a pochoutkový salát, to zní jako sváča z kantiny, kde bývalý opravář, řemeslník a správce budov jistě během své pracovní kariéry tuhle tutovku někdy posvačil. Jenže – majonéza je domácí, salát výborný a houstičky vlastnoručně upečené!

A tak se po předkrmu jen zapráší a hostům se dělají boule za ušima. Předkrm spoluhodovníky naladí, proto jsou pak poněkud zklamaní z hovězí polévky s nudlemi, kam Jarda dal chilli papričku. Milovník ostrých chutí to tak má rád, ale dámy to cítí jinak. A podobný problém nastane i u hlavního chodu, na který se všichni těšili. Ten nakonec opravdu chutná snad jen Šárce.

Na rodinný recept „dědovo zelí s pečeným hovězím masem“ byli všichni zvědaví, jenže hostitel to přehnal s česnekem, i když maso je měkkoučké. Poslední „malinový mls“ se hostiteli alespoň na pohled krásně povedl, obsah bílo-červené skleničky je ale příliš kyselý, protože pohár kromě šlehačky obsahuje ještě jogurt a maliny jsou samy o sobě dost kyselé. A čím chce druhý hostitel, který se zatím jeví jako dobrák, hosty pobavit? Hrou v kostky…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaromír,
v úterý 6.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír:

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles