Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír

6. 02. 2018 | Poslední díl
Třetí letošní premiérová kulinářsko-hostitelská show Prostřeno! zavítá do Moravskoslezského kraje. Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. A jaký úkol soutěžící dostanou? Budou to zdravé ovesné vločky, které, přiznejme si, všichni tak moc nemusí.

Je kromě místa a účasti v pořadu něco, co amatérské kuchaře ze severu Moravy spojuje? Je mezi nimi pár nadšených rybářů, ale hlavně - kdyby populační vývoj naší republiky visel na jejich bedrech, nastala by v Česku populační exploze! Tři z našich spoluhodovníků totiž mají po čtyřech dětech! Kořením pořadu je pak poslední hostitelka Šárka, která dorazila až z Kanárských ostrovů, kde už dvacet let žije, muzicíruje, zpívá a podniká v cestovním ruchu.

Prostřeno – 6.2. 2018 – JaromírCo řeknou soupeři na její španělské menu, kde sice chybí polévka, ale stůl se prohýbá pod dalšími chody? A samozřejmě nechybí ani „mořské potvory“. Kdo si bude poslední večeři ošklivit a kdo si naopak pochutná? A kdo z chlapů se rozpláče? Jak to nakonec celé dopadne? Sledujte Prostřeno! a hlasujte! Opět bude na co se dívat a co hodnotit!

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír:


V úterý 6.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno fanoušek Baníku Ostrava Jaromír alias Jarda (54). Jarda je v invalidním důchodu, a přestože doma vaří častěji jeho žena, se kterou je šťastný už přes třicet let, umí se v kuchyni otáčet. Vsadí spíš na klasiku, jeho předkrm hosty překvapí a dezert lahodí oku. Housky a pochoutkový salát, to zní jako sváča z kantiny, kde bývalý opravář, řemeslník a správce budov jistě během své pracovní kariéry tuhle tutovku někdy posvačil. Jenže – majonéza je domácí, salát výborný a houstičky vlastnoručně upečené!

A tak se po předkrmu jen zapráší a hostům se dělají boule za ušima. Předkrm spoluhodovníky naladí, proto jsou pak poněkud zklamaní z hovězí polévky s nudlemi, kam Jarda dal chilli papričku. Milovník ostrých chutí to tak má rád, ale dámy to cítí jinak. A podobný problém nastane i u hlavního chodu, na který se všichni těšili. Ten nakonec opravdu chutná snad jen Šárce.

Na rodinný recept „dědovo zelí s pečeným hovězím masem“ byli všichni zvědaví, jenže hostitel to přehnal s česnekem, i když maso je měkkoučké. Poslední „malinový mls“ se hostiteli alespoň na pohled krásně povedl, obsah bílo-červené skleničky je ale příliš kyselý, protože pohár kromě šlehačky obsahuje ještě jogurt a maliny jsou samy o sobě dost kyselé. A čím chce druhý hostitel, který se zatím jeví jako dobrák, hosty pobavit? Hrou v kostky…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaromír,
v úterý 6.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír:

Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
Prostřeno – 6.2. 2018 – Jaromír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !