Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie

1. 02. 2018 | Poslední díl
Máme před sebou druhý premiérový týden nové série pořadu Prostřeno! Podíváme se do Jihomoravského kraje, kde se u stolu sejdou tři ženy a dva muži. Jde o mladou, zábavnou a pohodovou partu, která navíc umí vařit. A dokonce splní i úkol týdne. Tentokrát to bude zdravý celer a jihomoravská parta se s tímto zadáním popere se ctí, dokonce by mohla s celerovými recepty někoho i inspirovat. O zábavu u stolu se postarají všichni, smysl pro černý humor má zcestovalá Lucie, ale také samorost Milan, ani první hostitel Radim není určitě žádný mrzout. A co ještě naše hosty spojuje?

Tentokrát je to vášeň k cestování a zkušenosti s dlouhodobým pobytem v cizině, hlavně v Londýně. Odtud zčásti pramení i zahraniční recepty, kterým se amatérští kuchaři z jižní Moravy nevyhýbají. Někteří sní o vzdálených severských destinacích, jako je například Island nebo Aljaška. Komu se podaří si na další cesty vydělat svým úspěšným vařením? Nejlepší hostitel týdne může od soupeřů dostat 60 tisíc korun. K další odměně v podobě 10 tisíc korun dopomohou svými hlasy diváci, kteří mohou ze soutěžících vybrat toho, jenž se jim nejvíce líbí. A s prázdnou neodejde ani jeden z hlasujících diváků, který si může rovněž odnést 10 tisíc korun. Dívejte se na premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 1. 2. 2018 – LucieČtvrtek: Chůva, překladatelka, floristka a cestovatelka Lucie (33) žije na sto procent. Zaujme nejen svými příběhy a životním stylem, ale hlavně večeří.
Nezadaná Lucie nežije v České republice, ale převážně v zahraničí, hlavně v Londýně. Na pár měsíců v roce se ale vrací do Česka a pak bydlí v atraktivním domě se zahradou, kam se za ní také podíváme. Hosty zaujme, že dům s bazénem a jezírkem patří dvojici spřátelených gayů. A jak to Lucie má, plánuje londýnská chůva vlastní rodinu? To také všetečné hosty zajímá. V kuchyni Lucie zariskovala a pokusila se do jídelníčku zařadit mušle, které nejsou u nás moc obvyklé ani oblíbené. Nevšední je i kombinace, s nimiž mušle sv. Jakuba podává. Velké hřebenatky jsou na pánvi s pikantním chorizem! Ochutná mořské plody i Klára, která, jak se ukáže, má hodně vybíravý jazýček? Hráškový krém, kde je hodně máty, se ukáže jako dobrá volba, stejně jako grilovaný vepřový steak zapečený s modrým sýrem a jablkem. Hostitelka má ráda kombinaci masa a ovoce, sladkého a slaného.
A jak to tak vypadá, jídlo chutná i soupeřům. Lucie je asi takový přirozený kulinářský talent, dokáže jídlo dobře dochutit, ale i hostitelka, která nenudí, a je s ní zábava. Také je to kreativní žena se spoustou zájmů. Jedním z jejích koníčků je i péče o květiny, a právě floristiku si čtvrtá hostitelka zvolila pro svoji zábavu.

Prostřeno – čtvrtek 1.2. 2018 – Lucie Florianová (33)

Nežije v České republice, ale převážně v zahraničí. Cestovala po Saúdské Arábii a žije ve Velké Británii. V Brně je momentálně na tři týdny, poté zase odjíždí. Živí se jako chůva, překladatelka a floristka. Je nezadaná a života si užívá na sto procent. Přihlásila se z hecu na popud přátel, kterým chutná jídlo, co jim připravuje. Pokud by vyhrála, peníze by použila na život v Anglii, kam se bude vracet. Z legrace tvrdí, že si na cestu zpět koupí dva metráky tlačenky.

Charakter: Přátelská, má ráda dobrou zábavu. Je trochu individualistka, ale není podrazák a vždycky je s ní sranda.
Zájmy: Cestování, práce s květinami. Ráda čte a baví ji černý humor.
Vztah k vaření: Kladný, baví ji to. Vše, co sama uvaří, se vždy musí sníst, jinak není spokojená. Ráda připravuje italská jídla a kuchyni britskou, českou a Středního východu.
Chutě: Má ráda skoro vše, ale nejradši má vepřo-knedlo-zelo od maminky.
Nesnáší: Křen, červenou řepu a kopr. Při stolování jí vadí mlaskání a vulgarismy ohledně jídla.
Motto: Pesimista vidí potíže při každé příležitosti, optimista vidí příležitost ve všech obtížích.
Očekávání: Těší se na dobrou zábavu.
Historka z vaření: Jednou připravovala vepřové maso na coca-cole, ale zapomněla tam přidat maso. V hrnci zbyl jen karamel.


Zůstane tahle jihomoravská parta pohodová a přátelská? Nebo je výhra rozdělí? A kdo ji získá?



Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 1. 2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie:

Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
Prostřeno – 1. 2. 2018 – Lucie
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !