Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna

30. 10. 2019 | Poslední díl
Prostírat budeme v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy ve velké převaze: čtyři ku jedinému studentu práv. Kdyby se populační situace v Česku vyvíjela podle dvou prvních hostitelek, náš národ by utěšeně vzrůstal. Obě ženy mají čtyři děti! Ale i další dvě jsou maminkami, ovšem už „jen“ dvojnásobnými. A zbylé hostitelky jsou ženy velmi odlišné.

Anna je ráda středem pozornosti, nikoho moc nepustí ke slovu, k jídlu se ráda vyjadřuje, poučuje, vysvětluje. Podle Aleše a Milady se Anička prostě předvádí. Milada je naopak spíš introvertka, a protože jí patří finále, teprve v pátek se naplno ukáže, jak šikovná a fajn ženská poslední hostitelka, zdravotní sestřička Milada, je.

Prostřeno – 30.10. 2019 – AnnaCitlivý Aleš si připadá u stolu mezi tolika ženami odstrčený, ale ve svůj hostitelský den takový nebude a dámy si získá. Úkolem týdne je balkánská kuchyně a první hostitelka Jana si ajvar (ale nejen tuhle původně srbskou čalamádu z pečených paprik a lilku) přejmenovala na avatar.

Janě se trochu pletou písmena a je s ní legrace a zábava od pondělí do pátku. Proto sledujte Prostřeno! každý všední den a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna:


Ve středu 30.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno  Anička (39). Atraktivní Anna vystudovala práva a nyní je na mateřské dovolené s druhou dcerou. Ráda vypráví a ráda se poslouchá, proto by se v budoucnu spíš věnovala pedagogické činnosti, což je další obor, který vystudovala. Anička bydlí bez partnera, v menším, ale hezkém bytě dělá holkám společnost ještě kočička, která se ve středu na chvíli ztratí. Kdo najde Jáju?

Třetí hostitelku v jídle omezuje Crohnova choroba, která se stravou souvisí. Aktivní Anna se proto musela naučit vařit zdravé jídlo, některé věci omezit a hlídat se. Prý ale přišla vaření díky tomu na chuť. Také ji baví cvičení, ale třeba také věštění, které nabídne uprostřed týdne jako svéráznou zábavu Všichni jsou zvědaví, co Anička, která o jídlu zatím jen hodně mluvila, v kuchyni sama předvede.

Jako předkrm budou esteticky upravené pečené cuketové placičky, následuje dýňová krémová polévka s praženými semínky a bazalkovým pestem. Pálivý je thajský hlavní chod - červené kari se zelenými fazolkami, bambusem a rýží, k němuž dostanou hosté hůlky, a sladkou tečkou je „tradiční trhanec se smetanou a přelivem z horkých malin“. Hostitelka preferuje suroviny s původem, nejlépe bio, domácí či od farmáře.

O každé ingredienci dokáže dlouze u stolu vyprávět – odkud je a proč je zdravá. Budou mít hosté pro její kulinářské přednášky pochopení? Je proto snob? A nebude to už přehnané? Nejvíce bude zuby skřípat jediný muž skupiny Aleš. Ten se nijak netají tím, že mu Anička leze na nervy. Také je ale jisté, že Anna a Aleš se vnímají jako největší soupeři…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna, ve středu 30.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna:

Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna
Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna
Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna
Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna
Prostřeno – 30.10. 2019 – Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !