Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian

3. 09. 2018 | Poslední díl
V Praze se poprvé po prázdninách sejde převážně ženská, mladá i trochu mezinárodní sestava. Jediný muž premiérový týden v pondělí zahájí, diváci se mohou těšit také na slovenskou nebo ruskou hostitelku. Úkolem pražské pětky bude super potravina quinoa, o které se poslední dobou hodně mluví a píše. Jedna z mladých dam je vegetariánka, druhá zase jí jen kuřecí maso, takže je jasné, že i tohle bude frekventované téma prvního týdne.

Kdo dostane na konci týdne rýč? A proč vlastně? Máte se opět na co těšit, pravidla se nemění, soutěžící se opět utkají o hlavní výhru 60 tisíc korun. A ten amatérský kuchař, který bude nejvíce sympatický hlasujícím divákům, získá deset tisíc navíc, stejně jako jeden ze šťastných diváků, který se zúčastní bodování na stránkách pořadu Prostřeno! A kdo to v Praze celé vyhraje? To teprve uvidíte!

Prostřeno – 3.9. 2018 – AdrianProstřeno – 3.9. 2018 – Adrian:


V pondělí 3.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno student AVU Adrian (24). Jako první se ve svém studentském bytě k plotně postaví Adrian. Hodně mu nejen s recepty a jídelníčkem, ale i s nevšedním keramickým nádobím, pomohly kamarádky Tereza a Kristýna.

Hostitel na své poradkyně rád a často během vaření vzpomíná, možná až moc často, myslí si soupeřky. Co nás na rohu Strossmayerova náměstí všechno čeká? Adrian se čtyř mladých žen, které usednou k jeho prostřené tabuli, nezalekne. Jedna jí maso jen kuřecí a druhá vůbec ne. To ale tolerantního hostitele, který už také vyzkoušel různé kuchyně i výživové styly, nezaskočí.

Má rád asijskou a thajskou kuchyni, jeho menu je však spíš italské. Začne vlastními ravioly s medvědím česnekem. V italském duchu se nese i rajčatová polévka, je proto kyselejší než ta „ze školní jídelny“, není úplně hladká, protože Adrian chtěl zachovat původní texturu. Veronice, která to ráda sladké, proto moc nechutná, prý je i bez chuti. Pikantní mrkev, která doprovází pondělní hlavní chod – pomalu taženou krkovici se šťouchaným bramborem, potěší vegetariánku Nikoletu a zdá se, že vepřové chutná nejen jí.

Je tu ovšem ještě jeden háček – Ruska Viktoriia jí jen kuřecí maso a to se během první večeře nekoná. Jak uspějí poslední marinované jahody v balsamiku? S receptem opět poradily kamarádky. A jak Adrian zazáří s ryze originální zábavou - předtočeným loutkovým Prostřeno!? Tak to tu ještě nebylo a určitě by si mladý umělec zasloužil pár bodíků navíc.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Adrian,
v pondělí 3.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian:

Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
Prostřeno – 3.9. 2018 – Adrian
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles