Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína

20. 06. 2018 | Poslední díl
Barvy Středočeského kraje bude reprezentovat převážně ženská parta. Prostřeno! se tentokrát zúčastní čtyři ženy a jediný muž, který celý týden uprostřed Čech zahájí. Není to konfliktní sestava, ale také je jasné, že nikdo z nich už nemá potřebu se vidět. Účastníci jsou dost odlišní a hodně jim jde o výhru, i když netaktizují nijak okatě. Až ve finále nás napadne, jestli náhodou není největším taktičkou sympatická, skromná a zamlklá Kristýna?

Nebo je to Alžběta, jak si myslí Tomáš? A co když je to on, vždyť sám prohlašuje, že všem jde hlavně o výhru. Poslední soutěžící se s tím ostatně ani netají, ta by odjela za výhru na léto ráda do Ameriky. Nejmladší Karolína a nejstarší Alžběta si poněkud nerozumějí ohledně důvodů k rozvodu, Karolína se zdá Alžbětě na svůj věk zbytečně pragmatická.

Prostřeno – 20.6. 2018 – KarolínaPřitom obě pracují ve zdravotnictví a pomáhají lidem. Soutěžící jistě překvapí bydlení Kristýny v romantickém srubu, kde uvaří coby náhradnice za svého partnera. Bude opět na co se dívat a nad čím přemýšlet, jedno menu bude poskládané z maďarské kuchyně. Kdo přichystá nejchutnější a nejnápadnější úkol týdne ze sóji?

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší svůj domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, a hlavně se dozvíte, koho rozpláče hlavní výhra 60 tisíc korun!

Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína:


Ve středu 20.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitelka Karolína (18). Karolína studuje zdravotnickou školu a chce ve zdravotnictví zůstat a ve studiu pokračovat. I ona má ráda pivo, zábavu, hraje na housle, je společenská a hodně upřímná. Do pořadu šla spíš z recese, co kdyby to náhodou vyšlo? Bylo by to štěstí, protože Karolína bojuje nejen s nedostatkem kulinářských zkušeností, ale občas i s nedostatkem pomůcek nebo s troubou.

Není divu, vaří v cizím prostředí, kde se stoprocentně nevyzná. Sama ze sebe si utahuje a všechno pojímá spíš jako jednu velkou recesi. Předkrm „slané mini koláčky s cibulí a sýrem“ jí docela vyjde, ale při vaření špenátového krému si to sama docela komplikuje. Základ polévky míchá bůhvíproč na pánvi, teprve pak polévku přelije do hrnce. Občas si vypomáhá polotovary, jako úkol týdne rozlije k malé radosti soupeřů do sklenic koupené sójové mléko.

Do velkých sklenic nalévá i růžové víno, přestože vinné skleničky jsou k dispozici, jako welcome drink rozlévá zelenou. Je to taková tvrdší slečna a k hlavnímu chodu podává místo vlastních amerických brambor poněkud vysušené koupené hranolky. Ty doprovodí plátek vepřové krkovice s pepřovou omáčkou, maso se jí podaří vytáhnout z trouby těsně před katastrofou, ale nakonec maso s pepřovou omáčkou chutná hostům z jejího menu skoro nejvíce.

Nepečený smetanový dezert s malinami se jí podaří s menšími obtížemi rozdělit do sklenic jen tak halabala, ale je to chlapská porce. Zábavou je pantomima s možností vyslovit citoslovce. Kdo se bude po večeři nejmladší hostitelky ještě muset dojíst doma? A jak vaření bavilo Karolínu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karolína,
ve středu 20.6. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína:

Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína
Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína
Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína
Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína
Prostřeno – 20.6. 2018 – Karolína
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !