8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard

28. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard:


Prostřeno – 28.9. 2017 – RichardVe čtvrtek 28.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Richard (35). Skladový operátor rád skládá papírové puzzle a modely a vyhraje si i ve čtvrtek ve své kuchyni v podkrovním kladenském bytě, kde žije s přítelkyní a kocourem. Bojuje se sporákem, který se rozbil, a musí improvizovat na zapůjčených ploténkách. Variace dortíků mu dá taky pěkně zabrat, protože si připravil pěkně náročný dezert a k tomu se ani nevykašle na úkol týdne, který také neodbyde.

Během jeho večera vyplavou na povrch všelijaké podvůdky, jakých se v pondělí dopustil Štěpán, a holkám to docela zkazí náladu, hlavně Terka nevěří svým uším. To Richard je naopak poctivka a žádnou bujonovou kostku v hloubi kredenci snad ani neschovává. Čtvrteční předkrm je dost podobný tomu včerejšímu, jen v hezky naservírovaném zeleninovém salátu kuře nahradilo kachnu. Děvčata by mohla být spokojená s brokolicovým krémem, který je chutný, ale zároveň v něm není žádná chemie, jen smetana a domácí vývar.

Hlavní chod – bůčková roláda s bramborovými špalíčky a se špenátem – je poměrně kalorická, ale také moc dobrá, hostiteli se nakonec všechno povede a hosté si pochutnají až k prasknutí. Richardova tuplovaná sladká tečka je i díky úkolu týdne naprosto bombastická. Během zábavy si o sobě Středočeši ještě leccos řeknou, Luboš si to zčásti vypije, ale dobrá nálada naštěstí převládá. A on to bere stejně celkem flegmaticky. Možná si dokonce myslí, že klidně vyhraje…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Richard,
ve čtvrtek 28.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard:

Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
Prostřeno – 28.9. 2017 – Richard
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles