Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.6. 2016 - Daniela

28. 06. 2016 | Poslední díl
Velikonoční týden se odehraje v Praze a středních Čechách v zajímavé sestavě čtyř žen a jediného muže. Ženy dělí až dvě generace, nejmladší je cizinka ze záhadného Tatarstánu, muslimka, která nejí vepřové, ale ani kachnu – a ta přistane na stole často.

Dania se prezentuje tatarskou kuchyní. Jediný muž má příjmení Bajaja a díky němu to bude i pohádkový týden. Bajaja se k ženám opravdu chová jako princ a také se občas pohádkově nají, u stolu se rozhodně neupejpá a starší dámy vaří jako o život. Přesto se občas něco nepovede...

Prostřeno – 29.3. 2016 - DanielaÚkol týdne bude logicky velikonoční, každý musí připravit nějakou sváteční specialitu. Kdo ví, proč se slaví Velikonoce a peče se beránek? Ví to kupodivu jen muslimka Dania… Kdo uvaří nejlepší večeři a vyhraje 50 000 korun v tomhle veselém týdnu? Bavte se u svého oblíbeného pořadu Prostřeno!

Prostřeno – 28.6. 2016 – Daniela:


V úterý 28.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Daniela (66). Včera se Pražáci sice docela pobavili, ale upřímně, moc se nenajedli – bude to dnes lepší? V úterý hosty ve svém suvenýry zaplněném bytě přivítá zcestovalá důchodkyně Daniela, babička čtyř vnoučat. Má ráda českou kuchyni a vsadila na své oblíbené recepty a rodinné speciality, jeden se dokonce ocitl i v kuchařce Jiřiny Bohdalové.

Všichni si v pořadu Prostřeno s datem 28.6. 2016 pochutnají, jen Dania si nedá uzenou hrachovku s krutony, protože nejí vepřové. Kuře na majoránce s petrželovými bramborami si dá, i když stejně se v jídle spíš jen tak porýpá, na rozdíl od „prince“ Bajaji. Tak všichni říkají Michalovi, který je opravdu vášnivý jedlík.

A vychválí do nebe všechny chody včetně předkrmu, plněných rajčat s míchanými vajíčky a s domácími houstičkami. Závěrečné košíčky s ovocem a šlehačkou potěšily i Daniu – ta v úterý v pořadu Prostřeno s datem 28.6. 2016 také poprvé ochutnala tatarku.

Domů si každý jako výslužku odveze úkol týdne – velikonoční nádivku, protože po té baště už do sebe nikdo nedostal ani kousek. Ještě, že si paní Daniela naplánovala kreativní zábavu u stolu a nemuselo se nikam ven. A bylo si o čem povídat, Daniela je nejen pozorná, ale i zábavná hostitelka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Daniela,
v úterý 28.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !