Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.6. 2016 - Erika

22. 06. 2016 | Poslední díl
Jihomoravský kraj reprezentují dva muži a tři milé ženy. Jeden z mužů je sympatický gay Milan a druhý trošku podivín, který začne v pondělí dost nešťastně. Hosty šokuje Davidova domácnost bez ledničky, přejde je chuť k jídlu a vypadá to, že možná přejde i samotného hostitele. Nakonec to vypadá tak, že David, který prý v soutěži nemá co dělat, nepřišel vyhrát, i když by se mu padesát tisíc určitě hodilo, ale spíš se chtěl dosyta a dobře najíst a napít.

Toho se dočkal a po týdnu úplně rozkvetl. V pátek přijde k Leoně dokonce vyfintěný a navoněný. Také rád pomáhá lidem, což během týdne dokáže, i když o to ne každý stojí. Bude to týden rolád a brambor, úkolem týdne je příprava vlastní domácí paštiky. A ukáže se, že paštika zase není na přípravu tak složitá, jak se všichni domnívali. Kdo to nakonec v Jihomoravském kraji vyhraje? Sledujte další týden s pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 22.6. 2016 – Erika:


Prostřeno – 13.4. 2016 - ErikaVe středu 22.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Erika (31).
Třetí kuchařkou je vdaná maminka, kterou trápí chronické zdravotní problémy, a její omezená hybnost je pro ni při vaření a servírování určitým handicapem. Jak se s tím Erika vyrovná? Je hodně nervózní a má pocit, že se jí nic nedaří. Přitom je zkušená kuchařka, která umí jídlo dochutit a podle toho, jak se večer nakonec vyvine, se zbytečně podceňuje.

A k jejímu překvapení dorazí v pořadu Prostřeno s datem 22.6. 2016 i nečekaný pomocník. David včera přišel poslední, ve středu zazvoní jako první a hostitelce nabídne pomocnou ruku. David má charitativní sklony, rád pomáhá, dokonce se snaží i odklízet nádobí ze stolu, což nedopadne vždy dobře.

Erice ale v pořadu Prostřeno s datem 22.6. 2016 pomůže oloupat vajíčka, rozložit stůl, podaří se mu zachránit přípitek, protože jako jediný otevře domácí šampaňské. Erice tečou nervy, dokonce i slzičky, „kuřátka“ na vaječný předkrm trochu stávkují. „Prokládaný vepřový plátek“ jsou oblíbené „řízky naruby“, které se hostitelce moc povedou, dokonce jsou hodnoceny jako nejlepší maso týdne. Vepřové se jen rozpadá…

A přestože plněné pečené brambory bohužel v troubě poněkud vyschly, hosté jídlo chválí a David se cpe se stejnou chutí a nadšením jako včera. Moc se mu ale nelíbí, když mu Leona připomíná jeho pondělní fiasko, nebo srovnává jeho polévku s voňavým hráškovým krémem u Eriky. Hostitelka výborně zvládne též úkol týdne i estetický jablečný moučník v podobě růží z lískového těsta. V neposlední řadě návštěvu potěší i pozvánka do pivovaru a takové „fiasko“ nakonec uklidní i Eriku.

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Erika,
ve středu 22.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !