Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.10. 2017
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna

27. 05. 2015 | Poslední díl
Pražská pětka je pestrá a v pohodě. Dva mladí muži a tři ženy jsou tolerantní, nedělají si schválnosti a dokonce najdou pochopení pro Kristýnu, která už rok není maso a uvaří jim veganskou večeři. Možná je to tím, že tři Pražáci už také zkoušeli maso ze svého jídelníčku vynechat. Věřili byste tomu, že si budou přidávat sójové maso?!

Mají takový hlad, nebo je opravdu tak dobré? Obojí! O nervy i zábavu se postará úkol týdne – molekulární kuchyně. Natlakovaný šopský salát dokonce osprejuje hosty i tabuli! Ale účastníci tomu molekulárnímu vaření snad ještě přijdou na chuť: „Hnusí se mi to čím dál tím míň,“ tvrdí Jakub, a ve finále u Barbory se to vážně povede.

Prostřeno 27.5. 2015 - KristýnaBude vůbec někdo taktizovat? Jeden hráč se najde. Marek chce vyhrát a míní bodovat nízko. Jeho odhodlání má však kolísavý charakter a nakonec udělá taktickou chybu. Jakou? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s kulinářsko-hostitelskou show Prostřeno!

Prostřeno – 27.5. 2015 – Kristýna:


Ve středu 27.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno lesbička Kristýna (32). Po masovém maratonu přijde ve středu zvrat. Přestože Kristýna pracuje v úseku masa a uzenin ve farmářském obchodu, sama maso z etických a ekologických důvodů už rok nejí. Ale není nekompromisní a ochutnává…

Kristýna vaří v holešovickém bytě své expřítelkyně, která ji do pořadu hecovala, ale přihlásila ji do něj až současná partnerka. Jak dopadne její šopský salát zhmotněný do pěny? Bude to na sprchu? Proč je v Bářině výstřihu místo na talíři? Příliš natlakovaná pěna?

„Ze začátku mě to vyděsilo, ale na konci jsem byl rád, že jsem zúčastnil něčeho tak zajímavého, jako je molekulární šopský salát, podávaný až takovou superformou,“ baví Jakuba. A co chuť? Zatím nejlepší pokus!

Jak se Kristýně v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2015 povede její veganské menu, které je alternativou k tradiční české kuchyni? Výpečky nebudou samozřejmě vepřové, přesto je možnost srovnání s včerejší večeří u Marka; zde s bramborovým knedlíkem bez vajec a bílým, bohužel velmi kyselým zelím.

„Některé kousky byly od sójového masa skoro k nerozeznání,“ chválí v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2015 hlavní chod Barbora. Kvalita bio zeleniny se projeví v intenzivní chuti jednoduché polévky a domácí ovocná zmrzlina je asi nejlepším chodem středeční večeře. A alternativní je i zábava  - výroba papírové peněženky pod dozorem kamarádky z neziskovky.
 

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna,
ve středu 27.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna:

Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !