Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana

21. 05. 2015 | Poslední díl
Na severu Moravy se příští týden sejde u stolu pět žen. Bude to rozesmátá partička, nebo nás čeká lítý boj plný intrik a podrazů? „Sešly se samé individuality a nikdo, kdo by tu partu tmelil dohromady a dělal zábavu,“ myslí učitelka ze školky Lenka. Sranda u stolu ale bude. O zábavu se od začátku snaží snad jen živelná Kateřina, ale ve čtvrtek je z toho už celá unavená.

Zajímavý životní příběh má Gabriela, která si také umí ze sebe udělat legraci. Po letech dokázala vystudovat vysokou školu a začít učit na exaktně zaměřené katedře, přestože ovdověla a má dvě děti. Je to vůbec vzdělaná parta, tři účastnice mají vysokoškolský diplom. Napětí do soutěže vnese živý oheň, bude se flambovat ovoce, zelenina i lívanečky. A plameny nejednou vyšlehnou pěkně vysoko, jednou dokonce zapálí digestoř!

Prostřeno 21.5. 2015 - ZuzanaVe finále nabere pořad grády a bude zajímavé sledovat, jak a zda milá Lucia, proti níž se v pátek všechno spiklo, svůj večer dokončí. Příjemná změna čeká na všechny fandy šmejdění – po všech těch panelácích se podíváme do rodinných domečků. A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Je to hodně vyrovnaná soutěž, Prostřeno! bude napínavé až do konce!

Prostřeno – 21.5. 2015 – Zuzana:


Ve čtvrtek 21.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Zuzana (30). Předposlední večírek je atmosféra v hezkém hlučínském bytě, kde se soutěžícím jinak moc líbí, stále tišší; nemají si ženy u stolu už co říct? Zuzana podává lehčí menu s drůbežím masem, bude její hlavní chod s krůtím a dvěma omáčkami lepší než včerejší „glazované kousky“?

Mluvit se už v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2015 nechce ani Katce, je už unavená a připadá si „jako učitelka ve školce, která tahá rozumy z dětí“. „Není to nepřátelství,“ které se účastnice před soutěží obávaly, „ale lhostejnost,“ myslí si Gabriela. To by ale Zuzka, která chce vyhrát, měla rychle změnit! Podaří se jí to? Veselý je aspoň moučník - dortíčky jsou krásně nazdobené a hrají všemi barvami skoro jako hračky pro děti.

Hostitelka totiž v pořadu Prostřeno s datem 21.5. 2015 odvážně použila potravinářské barvivo, ale „jinak nic moc – jen piškot bez náplně“, hodnotí cupcake Lenka a poprvé se na tom vzácně shodnou i Gabriela a Katka, které chybí samozřejmě sůl – tentokrát v hráškové polévce. Komu půjdou nejlépe hlavolamy a komu překvapivě zamotají hlavu? Má Zuzana pravdu, když si myslí, že její večer byl ten nejlepší? Myslí si to i ostatní?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
ve čtvrtek 21.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana:

Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana
Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana
Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana
Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana
Prostřeno 21.5. 2015 - Zuzana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !