Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela

19. 05. 2015 | Poslední díl
Na severu Moravy se příští týden sejde u stolu pět žen. Bude to rozesmátá partička, nebo nás čeká lítý boj plný intrik a podrazů? „Sešly se samé individuality a nikdo, kdo by tu partu tmelil dohromady a dělal zábavu,“ myslí učitelka ze školky Lenka. Sranda u stolu ale bude. O zábavu se od začátku snaží snad jen živelná Kateřina, ale ve čtvrtek je z toho už celá unavená.

Zajímavý životní příběh má Gabriela, která si také umí ze sebe udělat legraci. Po letech dokázala vystudovat vysokou školu a začít učit na exaktně zaměřené katedře, přestože ovdověla a má dvě děti. Je to vůbec vzdělaná parta, tři účastnice mají vysokoškolský diplom. Napětí do soutěže vnese živý oheň, bude se flambovat ovoce, zelenina i lívanečky. A plameny nejednou vyšlehnou pěkně vysoko, jednou dokonce zapálí digestoř!

Prostřeno 19.5. 2015 - GabrielaVe finále nabere pořad grády a bude zajímavé sledovat, jak a zda milá Lucia, proti níž se v pátek všechno spiklo, svůj večer dokončí. Příjemná změna čeká na všechny fandy šmejdění – po všech těch panelácích se podíváme do rodinných domečků. A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Je to hodně vyrovnaná soutěž, Prostřeno! bude napínavé až do konce!

Prostřeno – 19.5. 2015 – Gabriela:


V úterý 19.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno vdova po hasiči Gabriela (41).
„Gabča vypadá nervózně, třese se jí hlas, je rozklepaná, roztěkaná, je to na ní vidět,“ říká o rozjezdu druhého večera Lenka. Je to snad tušení věcí příštích? Nervozita poznamená celý večer, i kdy se Gabriela snaží být dobrou hostitelkou a má co vyprávět.

Na stole chybí v pořadu Prostřeno s datem 19.5. 2015 slánka, předkrm je jednou bez chuti, ale prý též překombinovaný. Výroba játrových knedlíčků do polévky se komplikuje, dámy čekají hladové u stolu a mixér stávkuje. Odpovídá nakonec polévka vynaložené námaze? Hned po druhém chodu následuje zábava, opulentní folklorní pásmo. Vypadá to, že Gabriela zmobilizovala celou obec!

Holky už se v pořadu Prostřeno s datem 19.5. 2015 těší na roštěnky se šťouchanými brambory – hovězí je měkoučké, ale nedochucené, koření je především romanticko-humorná vzpomínka z hostitelčina intimního soukromí. Z úkolu týdne má paní Gabriela strach právem. Od plamenů chytne digestoř a hasiče zastoupí odvážný kameraman. „Chvílemi jsem se smála, chvílemi jsem brečela,“ klepe se ještě hostitelka. „To byl nejdražší ananas na světě!

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
v úterý 19.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela:

Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela
Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela
Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela
Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela
Prostřeno 19.5. 2015 - Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !