8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj

26. 09. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se u prostřeného stolu sejde poměrně mladá parta a také dost neklidná. Severní Moravu budou reprezentovat tři ženy a dva muži, první dva večery budou dost netradiční, úterý zcela unikátní. V pondělí uvaří Žaneta, která kvůli svému zrakovému handicapu vidí jen obrysy, přesto do toho jde. Nemá vybraný slovník a do Prostřeno! se přišla pobavit a zviditelnit.

Podobné cíle měla možná i potetovaná brunetka Míša, tu ale zcela ovládla tréma, takže naprosto vybouchla. Zhroucená leží v posteli a pomoci jí musí sestra a kamarád, jinak by se hosté u ní nenajedli. I oni sami ale musejí přiložit ruku k dílu. Co na to muži a zkušená kuchařka Dana, která se kdysi starala o kulinářský učňovský dorost? Zvládne kromě ní ještě vůbec někdo úkol týdne – krajovou specialitu? A v neděli se moravskoslezská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský krajVzhledem k tomu, jak divoké byly předešlé dny, bude vyhlášena prohibice. Poslední setkání proběhne bez alkoholu, což se ovšem Michaele vůbec nelíbí a flašky se hlasitě dožaduje. A budou se řešit nejen staré záležitosti od stolu, ale také ze sociálních sítí. Uvaří Michaela konečně? A jak hosté zvládnou vaření poslepu?

Prostřeno – 26.9. 2016 – Žaneta:


V pondělí 26.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno téměř nevidomá Žaneta (24). Růžové vlasy první hostitelky signalizují, že Žaneta bude pěkné číslo. Podruhé hosty překvapí, když jim sdělí, že její horší orientace v prostoru neznamená, že je „sjetá“ či opilá, ale že skoro nic nevidí, už odmala se totiž potýká s vážnou poruchou zraku.

Přestože Žaneta sama téměř nevychází a často se musí spolehnout na pomoc své spolubydlící a přátel, ve vlastním bytě se orientuje a vaří prý často a ráda. Dokonce doufá ve vítězství. Žaneta je totiž velmi optimistická a pozitivní slečna, ale při svém vaření se několika karambolům nevyhne a její slovník je pak dosti nevybíravý. Jídelníček nevypadá zle: pizza tyčinky, brokolicový krém, krůtí prsa na pomerančích s rýži basmati a ovocné pokušení – to zní celkem lákavě.

Hostitelku ale v pořadu Prostřeno s datem 26.9. 2016 zradí rýže, protože se rozsype celá po zemi. Nakonec musí zvolit těstoviny, které se k hlavnímu chodu hodí mnohem méně. Polévka je hustá jako kaše, předkrm poněkud přeplácaný a jsou z něj cítit kvasnice.

Nakonec je nejchutnější ovocné pokušení - pohár s ovocem a mascarpone. Na první večeři je ale nálada bujará a hosté si celkem sednou a pobaví se, Žaneta se dokonce pokusí o úkol týdne!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Žaneta,
v pondělí 26.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj:

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles