Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka

21. 06. 2017 | Poslední díl
Poslední premiérové Prostřeno! před letními prázdninami proběhne v Ústeckém kraji a u stolu se sejde ryze dámská pětice. Prostě babinec plný emocí. Děvčata z toho nebudou nadšená, hlavně první Lucie je zklamaná. Tolik si dávala záležet na tom, aby jí to slušelo, i ostatní dámy přišly naparáděné, ale nakonec se musely spokojit s čistě ženskou společností.

Nakonec se spolu ale děvčata docela hezky pobaví. A k jejich cti je třeba přiznat, že v nastavené laťce nepoleví, dále se parádí a toto téma se probírá i u stolu. Samozřejmě i partnerské vztahy, úroveň bydlení a další oblíbená ženská témata. Na tapetě je ale především jídlo i úkol týdne, který si některé soutěžící poněkud modifikují podle svých přání a potřeb.

Prostřeno – 21.6. 2017 – LenkaPovinným zadáním jsou osvěžující letní nápoje a zmrzliny, těch se ale některé účastnice hlavně z časových důvodů zaleknou, proto se uchýlí k malé lsti. Nebo velké? Kdo se přizná a kdo tu výzvu splní? Co tomu Severočešky řeknou, až se uvidí na obrazovce? Která z nich vyhraje a uspořádá letní grilovací party, jak slibuje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka:


Ve středu 21.6. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno atraktivní rozvedená trojnásobná maminka Lenka (44). Asistentka prodeje v parfumerii působí sebejistě. Nejstarší dáma u stolu je komunikativní, svůj večer si dobře promyslí a je to příjemná hostitelka. Ale co se úkolu týdne týče, uchýlí se ke lsti, protože odmítá riskovat s domácí zmrzlinou. Soupeřky se projdou po její upravené zahradě.

Lenka má krásný dům, který potěší každé holčičí oko i srdce, také zajdou do jejího nehtového studia, kde Monika předvede, že kouzlení s nehty zvládá dobře. Hodně odvážná je výzva pro Lenku. Předvede se štíhlá hostitelka ve spodním prádle, které holky našly při šmejdění v její ložnici? Bude to dělat Lence, kterou soupeřky považují skoro za manekýnku, potíže? I menu má světové.

Tortilla na dva způsoby je výborná, protože je v ní hodně lososa a čerstvé zeleniny. Bude muset Lenka o předkrmu mlžit, že tortilla není domácí? Cuketová polévka po italsku je dost podobná včerejšímu brokolicovému krému, ale méně „ohraná“, o dochucení se postaral aromatický parmezán. Polévka má úspěch, hlavní chod - vepřová panenka ve slanině - připadá někomu vysušenější, než bylo toto jídlo v pondělí u Lucky.

Ta je přesvědčená o tom, že její panenka se povedla lépe, s tím ale Lenka nesouhlasí. Ovace ale čeká sladkou tečku - piškotový dortík s krémem a čerstvým ovocem vzbudí nadšení, je vidět, že tento dezert má hostitelka „v malíčku“ a peče ho svým dětem často, jak tvrdí. A co všechno se bude u stolu probírat? Holčičí témata budou pokračovat i uprostřed týdne…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
ve středu 21.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka:

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles