Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla

6. 06. 2017 | Poslední díl
V dalším premiérovém týdnu se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Moravy, do Moravskoslezského kraje. Poměr soutěžících je tři ku dvěma, muži jsou v mírné přesile. Tentokrát to bude o poněkud odlehčené kuchyni, jahodových dezertech se zakysanou smetanou – to je úkol týdne, ale občas i volba samotných soutěžících.

Amatérští kuchaři se zhlédli v krémových polévkách, vývaru se nedočkáme, ale s bujonovými kostkami na dochucení nikdo moc nešetří, ani to nikdo neřeší. Snad ještě více než na vaření se totiž soutěžící soustředí na výzvy, ty berou hodně vážně: občas jsou docela odvážné i náročné a lepší než zábava. Jednou dokonce výzvu splní náhradník…

Prostřeno – 6.6. 2017 – PavlaNejvětší výzvě ale čelí nejmladší soutěžící Petr, který je gay, ale třeba své milované babičce se k tomu prý ještě nepřiznal. Do kamery proto učiní svůj coming out, aby v té věci už jednou provždy bylo jasno. Petr objasní i některé věci z minulosti, které se mu po rozchodu s přítelem v životě moc nepovedly.

Ženám to připadá odvážné, obdivuhodné, upřímné, ale třeba Jaromír by se bez něčeho takového v pořadu o vaření klidně obešel. Nebude Petr své upřímnosti litovat? Ovlivní jeho smutné vzpomínky bodování soupeřů? Není v tom nakonec i špetka taktiky?
Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a udělejte si na věc vlastní názor!

Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla:


V úterý 6.6. 2017 v pořadu Prostřeno uvaří maminka na rodičovské dovolené Pavla (28). Pavla umí také dobře vařit a její večeře se opravdu povede. S moučníky si užije, protože jednu „jahodovou dobrotu“ si přichystá večer předem, to kdyby náhodou neztuhla, stejný dezert udělá v den svého vaření, a ještě je tu sladký úkol týdne!

Dobré je hned první jídlo - tzv. falešné sushi, falešné ale jen tím, že obsahuje uzený losos místo syrového rybího masa. A hosté si mohou vyzkoušet kouzlení s jídelními hůlkami, některé jsou určené pro děti, to aby to měli dospělí s konzumací sushi snazší. Žampionová polévka také skoro všem chutná, hlavně pak ale losos a zeleninové pyré, servírované ve tvaru květů pomocí formiček.

Po Pavlině tvořivé zábavě hostitelku šokuje Monika s Jardou: navrhnou jí, ať se oblékne do plavek, klidně i do župánku a jde přejít zčásti zakrytý venkovní bazén. Nikdo se nediví, že se do toho Pavle vůbec nechce: „To je psycho!“ zhodnotí výzvu decentní hostitelka. Nakonec se ale odváží, přijde na zahradu v plážovém úboru – a to se cení. Tahle parta se totiž ničeho nebojí. A v závěru se toho galantně ujme Jarda – ten si totiž včera koupil nové trenky, tak proč se nepochlubit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
v úterý 6.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla:

Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
Prostřeno – 6.6. 2017 – Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !