Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka

21. 06. 2017 | Poslední díl
Poslední premiérové Prostřeno! před letními prázdninami proběhne v Ústeckém kraji a u stolu se sejde ryze dámská pětice. Prostě babinec plný emocí. Děvčata z toho nebudou nadšená, hlavně první Lucie je zklamaná. Tolik si dávala záležet na tom, aby jí to slušelo, i ostatní dámy přišly naparáděné, ale nakonec se musely spokojit s čistě ženskou společností.

Nakonec se spolu ale děvčata docela hezky pobaví. A k jejich cti je třeba přiznat, že v nastavené laťce nepoleví, dále se parádí a toto téma se probírá i u stolu. Samozřejmě i partnerské vztahy, úroveň bydlení a další oblíbená ženská témata. Na tapetě je ale především jídlo i úkol týdne, který si některé soutěžící poněkud modifikují podle svých přání a potřeb.

Prostřeno – 21.6. 2017 – LenkaPovinným zadáním jsou osvěžující letní nápoje a zmrzliny, těch se ale některé účastnice hlavně z časových důvodů zaleknou, proto se uchýlí k malé lsti. Nebo velké? Kdo se přizná a kdo tu výzvu splní? Co tomu Severočešky řeknou, až se uvidí na obrazovce? Která z nich vyhraje a uspořádá letní grilovací party, jak slibuje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka:


Ve středu 21.6. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno atraktivní rozvedená trojnásobná maminka Lenka (44). Asistentka prodeje v parfumerii působí sebejistě. Nejstarší dáma u stolu je komunikativní, svůj večer si dobře promyslí a je to příjemná hostitelka. Ale co se úkolu týdne týče, uchýlí se ke lsti, protože odmítá riskovat s domácí zmrzlinou. Soupeřky se projdou po její upravené zahradě.

Lenka má krásný dům, který potěší každé holčičí oko i srdce, také zajdou do jejího nehtového studia, kde Monika předvede, že kouzlení s nehty zvládá dobře. Hodně odvážná je výzva pro Lenku. Předvede se štíhlá hostitelka ve spodním prádle, které holky našly při šmejdění v její ložnici? Bude to dělat Lence, kterou soupeřky považují skoro za manekýnku, potíže? I menu má světové.

Tortilla na dva způsoby je výborná, protože je v ní hodně lososa a čerstvé zeleniny. Bude muset Lenka o předkrmu mlžit, že tortilla není domácí? Cuketová polévka po italsku je dost podobná včerejšímu brokolicovému krému, ale méně „ohraná“, o dochucení se postaral aromatický parmezán. Polévka má úspěch, hlavní chod - vepřová panenka ve slanině - připadá někomu vysušenější, než bylo toto jídlo v pondělí u Lucky.

Ta je přesvědčená o tom, že její panenka se povedla lépe, s tím ale Lenka nesouhlasí. Ovace ale čeká sladkou tečku - piškotový dortík s krémem a čerstvým ovocem vzbudí nadšení, je vidět, že tento dezert má hostitelka „v malíčku“ a peče ho svým dětem často, jak tvrdí. A co všechno se bude u stolu probírat? Holčičí témata budou pokračovat i uprostřed týdne…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
ve středu 21.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka:

Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
Prostřeno – 21.6. 2017 – Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !