Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana

2. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 2.4. 2018 – IvanaProstřeno – 2.4. 2018 – Ivana:


V pondělí 2.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Ivana (28). První maminka na mateřské se rozhodla pro francouzskou kuchyni a na surovinách nešetřila. V moderních gastronomických trendech se evidentně orientuje, jenže… Nervozita samozřejmě sehrála svoji roli, také překvapení z toho, že přišla veganka Jana, nebo naopak Růženka, která o moderním vaření nemá ani potuchy.

Nerozumí snad ani českým pojmům, jako je candát a pštros: tyto ne zcela frekventované pochoutky dnes dostanou hosté šanci ochutnat. Ivana se při vaření nevyhýbá bílému vínu, které přidá do úvodního candáta s ratatouille, středomořská zelenina pustí trochu více šťávy. A dost polosladkého vína je také ve francouzské cibulačce, kterou veganka Jana neochutná kvůli máslu a sýru, který cibulačka obsahuje.

Dva druhy omáček a batátové hranolky jsou přílohou k hlavnímu chodu, což je pštrosí steak s grilovanou zeleninou. Kvalitu masa ovlivnil incident v kuchyni. Hostitelce při flambování chytila pánev, skoro i digestoř. Mnohem lépe prý tohle jídlo dopadlo při soukromém zkušebním Prostřeno! To si hosté právě prohlížejí jako video během čekání na hlavní chod, když uslyší hostitelčin křik z kuchyně.

Nakonec dostanou maso poněkud propečené a tuhé a přílohu vystydlou. O tom, že Ivana ale umí vařit a péct, soupeře přesvědčí dezert profiterolky z odpalovaného těsta. To není úplně snadný moučník a hostitelce se povede tak, jak má vypadat. O tom, že gastronomie je její koníček, přesvědčí i svou zábavou - kulinářským kvízem, kde si ale pro zmatení soupeřů některé věci prostě vymyslí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
v pondělí 2.4. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana:

Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles