8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří

17. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří:


Prostřeno – 17.6. 2016 – JiříV pátek 17.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší Jiří (62). A konečně poslední večeře se podává u hostitele Jirky. Ten si celý týden pochutnával, jen té šlehačky se nemohl dočkat, a ostatní strašil tím, že vlastně vůbec nevaří. Jenomže jeho soupeři mu to nevěřili a mysleli si, že je chce jen překvapit. Je Jirka taktik, který ve finále všechny ohromí, nebo šel do soutěže jen tak z hecu a čeká, co všechno mu projde? Bé je správně. Jiří překvapí i tím, že má téměř o třicet let mladší ženu, věkový rozdíl je jedním z témat hovoru, protože Petra to má zase s partnerem zase obráceně.

A k čemu všemu se Jiří v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2016 odváží v soutěži, kde lidé kontrolují, zda pečivo či nudličky v polévce jsou domácí? Polévka – drůbeží vývar s kapáním - bude z pytlíku a dezert je z mraženého polotovaru! I předkrm zní poněkud sarkasticky, je to „zapečená kaiserka na zeleninovém lůžku“. Je tedy jasné, že veselo bude i v pátek. Bude aspoň hlavní chod od autora? O maso dvou barev a lyonské brambory se hostitel opravdu pokusí sám.

Zatím jsou Východočeši přející a klacky si pod nohy navzájem neházejí, jak se ale postaví k poslednímu menu? Dají Jiřímu v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2016 nějaké kapky? A kdo to tento týden vyhraje? Síly jsou docela vyrovnané. Bude jeden šťastný výherce, nebo jich bude více? Konkurence je veliká… A dorazí i maminka Simona, nebo už bude v porodnici? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pátek 17.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří:

Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
Prostřeno – 17.6. 2016 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !