8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim

16. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim:


Prostřeno – 16.6. 2016 – RadimVe čtvrtek 16.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Radim (16). Ve čtvrtek se k plotně postaví nejmladší soutěžící z východočeské skupiny. Teprve šestnáctiletý středoškolák Radim má občas spoustu řečí, ale má i smysl pro legraci. Všichni jsou zvědaví, jak si v kuchyni poradí. Soupeři už vědí, že mládí může překvapit, ani dámy nevylučují možnost, že jim to benjamínek natře. A Radim, který říká, že vaření „je skoro smyslem jeho života“ nikoho nenechá na pochybách, že v kuchyni se umí otáčet. I přes své mládí vyšvihne tak dobré menu, že svým soupeřům doslova vytře zrak… Co to bude?

Simona a ostatní by už docela v pořadu Prostřeno s datem 16.6. 2016 ocenili, kdyby předposlední jídelníček vybočil z českých luhů a hájů a na stole přistálo něco nezvyklého a lehčího. Na začátek večeře soupeři dostanou u mládeže tak oblíbené burgery – tentokrát to budou mini hamburgery. Nikoho nepřekvapí, že polévka bude krémová, Radim vývary nemusí a krémy prostě frčí, bude to hrášková polévka.

K hlavnímu hodu v pořadu Prostřeno s datem 16.6. 2016 budou konečně brambory, což nikomu nevadí, a k nim kuřecí paličky na medu – takže trošku podobné jídlo jako měl v úterý Radek. Komu se to lépe povede – Radimovi, nebo Radkovi? A na co ještě si troufne šestnáctiletý klučina? Na pečený čokoládový dort! Tak to je tedy opravdu něco. Jestli bude stejně dobře chutnat, jako vypadá, klobouk dolů…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim,
ve čtvrtek 16.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim:

Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim
Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim
Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim
Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim
Prostřeno – 16.6. 2016 – Radim
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !